Sopor och kaffedoft.

Jag får ta mig fan ett slaganfall på vissa av Robbans infall han får. Som när han fyller på kaffeburken. Då ställer han den tomma kaffepaketen på köksbänken istället för att slänga det i soporna där det hör hemma. Från början så trodde jag att det var pga ren och skär lathet. För att trycka ner den i soporna är ju både jobbigt och tidskrävande. 🙄 Men sen förklarade han att det var för att det ju faktiskt luktar gott och för att det helt enkelt skulle lukta kaffe i köket.

Alltså på riktigt?!?! Han lämnar alltså sopor framme för att det ska lukta gott i köket? Sedan vi renoverade köket så har det faktiskt blivit ganska så stort. Och dom stackars ensamma bönor som blir kvar i paketet, när man fyllt på burken, lyckas inte sprida speciellt mycket lukt om man inte kör ner näsan i förpackningen!!

Och ska man gå och köra ner snoken i förpackningen varje gång man vill känna lukten av kaffebönor så kan man väl lika väl plocka fram den fulla burken med bönor och ta sig en liten ”sniff”. Och vill man inte göra det så finns det ju faktiskt doftljus med just kaffedoft.

Ett sådant skulle garanterat sprida mer kaffe doft än de blygsamma ”bön rester” som Robban lämnar framme. Dessutom så skulle ljuset vara väldigt mycket lättare att få till att ”smälta in” i kökets övriga inredningsdetaljer än en gammal kaffe förpackning som platsar bäst i soporna!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *