Sparsam kaffedrickare

Vår inköpslista för vad som är slut hemma växer sig allt längre. Och eftersom jag var ledig från jobbet idag så bestämde jag mig för att råda bot på ”problemet” (trots att jag allra helst bara hade velat vara hemma och ta det lugnt) På city gross så lockade dom med 4 paket Zoegas för 99kr. Så jag styrde kosan dit (trots att jag egentligen inte riktigt gillar just City gross) För att få ta del av detta förmånliga erbjudande så var man tvungen att handla för 150kr och det är ju inget problem när man har en välfylld inköpslista.

Så jag parkerade bilen, grabbade tag i en vagn, hämtade en scanner och satte kurs mot kaffet!! Folk flockades där som flugor kring en sockerbit men jag har vassa armbågar och hade inga problem att komma åt mina fyra paket. Min plan var ju iofs att ta väldigt många mer än fyra paket men det trodde city gross att dom satte stopp för.

Varför gör ni så här mot mig??? 😭

Då betade jag bara av vara efter vara på min inköpslista tills jag kommit upp i dom där 150 kronorna som krävdes. Innan jag gick mot kassan, betalade, gick ut och lastade av mina varor i bilen och gick in igen. Gjorde om samma procedur. Tog fyra paket kaffe, betade av saker för 150kr från listan, betalade, gick ut i bilen och lastade av och sen in igen. Detta ”roade” jag mig med 4 gånger innan jag själv började känna att det höll på att bli en tvångstanke av det. En tvångstanke som skulle kunna resultera i att jag sprang där in och ut fram till stängningsdags……eller tills några män i vita rockar kom och satte tvångströja på mig och bar mig där ifrån.

Jag kan erkänna att det finns två saker som jag är lite manisk med att köpa. Två saker som går åt som smör i solsken i vårt hem. Det är kaffe och det är tvättmedel. Och city gross har, trots sitt köptvång för 150kronor, underlättat mitt kaffe köp väldigt bra denna veckan.

En omgång tvättmedel, några liter mjölk och lite frukt så är man i ”hamn” 😉

Ja det var ju lite besvärligt det här med att springa ut och in genom affären. Men det var det värt. Nu har vi både kaffe och tvättmedel så att vi klarar oss ett litet tag. Och jag har räknat ut att enbart på kaffet så har jag sparat in nästan 240 kronor.

Många bäckar små, blir snart……ett helt kök 😋

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *