Spolknapp och skit säljare!!

Jag älskar det här med renovering. Att få se mina tankar, idéer och visioner bara växa fram. Se att dom ju faktiskt blir precis så där jävla bra i verkligheten som dom har varit i mitt huvud. Och ibland tom bättre i verkligheten. Så länge allt bara flyter på och funkar som planerat och går som det ska så känner jag mig nöjd. Men när något blir fel eller trillskas så blir jag irriterad. Hitentills så har det (peppar, peppar) flutit på…..tills idag.

Trogna läsare kanske minns att vi köpte toastolen redan i januari. Långt innan vi ens hade börjat riva i det gamla badrummet. Vi köpte ”vattentank” toastol och spolknapp. Allt har stått så fint i sina lådor nere i källaren och bara väntar på att få komma upp och installeras. När vi skulle köpa allt så ville jag ha en kromad spolknapp. Vi bestämde oss för en specifik och frågade säljaren i butiken om den passade till just den ”tank” vi skulle ha. Och det trodde han absolut att den skulle göra. Men för att vara riktigt säker så gick han och kollade upp det en extra gång och jodå, den passade sa han. Så vi köpte den. Idag upptäckte vi att det gör den inte alls. Den är för liten!!! 😡 Planen är att sätta ihop allt på måndag!! Ska vi verkligen behöva köra hela vägen till Helsingborg för att byta den?!?!? Det är jag ju inte skit sugen på kan jag säga!! Jävla klåpare till säljare!!!

Ut över spolknapps problemet så har det annars gått ganska så bra idag. Väggmattan har kommit på plats och jag känner mig så nöjd så nöjd. Nu känns det verkligen som att vi är nära ett färdigt badrum ❤️

I helgen ska det sättas foder kring dörr och fönster och så ska vi så smått börja sätta inredningen på plats……allt utom spolknappen då vill säga 🙄

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *