Stämma SVT!! 

Igår satt jag bänkad i soffan för att (för första och troligen enda gången i mitt liv) titta på Nobelmiddagen i hopp om att få en liten liten skymt av vår underbara servitör, Benjamin. Som sällskap hade jag Robban, Liam och två flickvänner till 2 av kvällens servitörer. Alla lika spända på att få se välkända ansikten på tv. Och visst fick vi se välkända ansikten på servitörer som så ståtligt kom ner för den där långa trappan. Men inte Benjamin!! 220 servitörer kan ju inte gå i trappan så vissa kom gående från sidan. Benjamin var en av dom. Så honom fick jag bara en liten löjlig skymt av på avstånd. 😡


Här la jag,dagen till ära, ner en enorm kärlek och lagade till en härlig trerätters middag. Och när tv sändningen började dukade jag upp med chips, gottor och läsk. (Och ett glas vin för att stilla nervositeten) Sen satt jag och stirrade på universum tråkigaste program. Och allt jag fick för det var en löjlig lite skymt!! Jag ska fan stämma SVT och hela Nobel komitén. Till och med självaste Alfred Nobel ska jag stämma. Sen att han är död kan jag inte ta hänsyn till!! 

En sak kan dom iallafall inte snuva mig på!! Min enorma stolthet över att ha en son som faktiskt har fått servera på Nobelbanketten. Och skaffat sig både upplevelse, erfarenhet och en förbannat snygg guldstjärna i sitt kommande cv. 

Starkt jobbat Benjamin. VI ÄR OBESKRIVLIGT STOLTA ÖVER DIG!!! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *