Svanhopp och skohylla

Jag förstår inte vad det är som gör att män har så oerhört svårt att använda en skohylla. Eller är det bara i mitt hem som skohyllan inte fungerar? Är det kanske självaste skohyllan det är fel på? Eller är det bara jag som tycker att det är både prydligare och mer praktiskt att ställa skorna i en samlad liten trupp på en skohylla istället för att ha dom stående precis framför dörren så att man nästan behöver göra ett stavhopp för att ta sig in i huset? (Är det det som kallas vardagsmorgon?)

Häromdagen kom Jejje på besök. På vägen hit gav han sin lillebror skjuts. Dom kom hem, steg ur skorna på precis samma sätt och gjorde på så sätt en liten hinderbana i hallen innan dom traskade in i huset.

Är dom syskon tro?? 🤔

Igår fick jag göra ett litet svanhopp genom hallen för att ta mig förbi dom skor som far och son (Robban och Liam) placerat mitt i gångstråket.

Jag kan inte för mitt liv förstå varför det är så fruktansvärt svårt att bara lyfta upp dom på en stackars liten skohylla. Jag har påpekat för Robban att han är fullkomligt värdelös på att ställa upp sina skor. Men han fräser bara surt tillbaka att jag minsann inte heller alltid sätter upp mina skor. Och det ska jag väl absolut erkänna att det händer att jag inte ställer upp mina skor. Men det är oftast när jag bara ska gå in och hämta något och sedan genast ska gå ut igen. Men 9 av 10 gånger så ställer jag upp dom. Det är lika många gånger som Robban inte ställer upp dom. Jag har tom erbjudit honom en liten lektion i hur man ställer dom hyllan men han har tackat nej till mitt erbjudande.

Igår, efter att jag gjort mitt graciösa hopp över skorna, så upptäckte Robban hindret och flyttade undan skorna 🙄

Älskling, övning ger färdighet. Du var ju såååå nära. Någon centimeter till så hade du fått upp dom PÅ skohyllan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *