Tävling och skräpig inredning. 

Jag vet inte hur många blogginlägg jag har påbörjat att skriva men som jag sen bara har kastat eller som ligger halvklara och bara hoppas på att en dag få bli publicerade. Jag känner att jag har tappat min skrivarglöd. Har till och med tänkt så befängda tankar som att jag kanske har blivit för gammal för att blogga. JAG-GAMMAL??? Pyttsan heller!!

Jag har egentligen massor att skriva om, men vissa saker vill jag inte skriva om öppet. Vissa saker får jag inte skriva om och vissa blir helt enkelt inte av att jag skriver om. 

Jag ska försöka skärpa mig!!

Som trogna läsare vet så lever jag ihop med 4 ”män” En make och 2 söner. Det är ju vida känt att kvinnor och men inte tänker likadant. Och jag, som ju bor i hop med 4 stycken, frågar mig ofta ”Hur tänkte han nu??” Oftas brukar jag dock komma fram till svaret att han inte tänkte alls. 

Jag vet inte om det handlar om enbart familjens tonåringar eller om det är det manliga släktet över lag i denna familjen som har en sådan oerhörd skräck för att bära ut sopor. Det kvittar hur fullt det än är, så tycks dom ändå tro att det alltid får plats lite till. Det tycks pågå en tyst, outtalad tävling om vem som kan bygga det högsta berget i sophinken innan mamma (Jag) avbryter tävlingen genom att gå ut med soporna. Även om sopbergen är oerhört irriterande så måste jag ju erkänna att jag samtidigt blir obeskrivligt imponerad över hur höga berg dom faktiskt kan få till. Hade det inte varit för att vasken agerade ”tak” där i skåpet (eller för att jag var glädjedödaren som bar ut soporna) så skulle sopberget kunna nå obeskrivliga höjder!!

Det är ytterst uppenbart att detta inte är en ”tävling” som pågår i enbart min familj. För någon som har designat papp påsarna för organiskt har tom. försökt stoppa tävlingarna i de svenska hemmen genom att försöka upplysa om,  på insidan av påsen, att den är full.

Jag ska skriva till med neonpenna: ”När denna nivån är nådd så gå för i helvete ut med soporna” inte för att jag för ett ögonblick tror att det skulle hjälpa. Men ändå.

En annan jävla dumhet som speciellt EN i familjen ständigt gör, är att han allt som oftast tar upp, speciellt organiskt hinken och ställer den på bänken i köket när den är full. Sen står den där tills någon annan (oftast jag) helt enkelt går ut och tömmer den. Ett annat ställe som han tycks ha utsett till en ”bra” (?????) plats att ställa den på är på en skänk som står vid fönstret. Varför?? Jag har tidigare haft 2 blommor stående där. Jag tyckte helt enkelt att det var en något snyggare inredningsdetalj. Men det var jag tydligen ensam om. Jag tyckte dessutom att det på något sätt kändes både frächare och mer praktiskt att förvara den i skåpet under vasken (där vasken som sagt kan agera ”tak” så att man för eller senare är tvungen att faktiskt avbryta den där  ”bygga berg tävlingen”)

Men jag är ju inte ensam om att bo här. Och även om jag personligen anser att jag har bättre öga för inredning så får jag ju snällt acceptera att alla kanske inte tycker att blommor är en fin inredningsdetalj. Så jag har helt enkelt flyttat bort blommorna och istället tagit fram även dom andra sophinkarna.


Jag vet inte om jag är helt tillfreds med hur det ser ut utifrån. (Inte heller inifrån) Men jag vänjer mig kanske. 😏

 

 

En kommentar till “Tävling och skräpig inredning. ”

  1. Har saknat dina inlägg tycker du är bra på detta har med funderat på att börja.
    Inte så kul för dig med dessa sopor ibland kan man undra hur det tänks eller inte.
    Ett gott skrattdenna gråa Februari dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *