Tillbaka till ruta 1

Först inga inlägg på evigheter sen plötsligt TRE inlägg (kanske fler??) På en och samma dag.
I förmiddags skrev jag ett inlägg (HÄR) om att NU hade jag bestämt mig för att jag inte ville ha ett vitt kök. Både jag och Robban kom fram till att köket skulle vara grått. Jag berättade om att den oerhörda kärleken för den lucka jag bestämt mig för var borta och att jag nu inte riktigt visste vad jag ville ha. På Facebook kommenterade en gammal vän mitt inlägg och undrade vilken lucka det var jag hade tänkt mig. Det visade sig att hon hade samma lucka i högblank och hon erbjöd mig att komma bort och titta på deras kök. Jag som inte missar en enda chans att titta på kök tackade SJÄLVKLART ja till erbjudandet och körde dit. Och plötsligt så slog kärleken, för den tilltänkta luckan, till med full kraft igen.

I högblank blev den så livfull och det var som om den nästan bad om att få flytta hem till mig nu med desamma. Och mina tankar på ett grått kök var som bort blåsta. För plötsligt insåg jag att grått kök och rostfria vitvaror (varför heter det vitvaror när som inte ens är vita???) nog skulle kännas grått (så klart) trisst och tråkigt. Med högblanka luckor så bryter kromade vitvaror av mycket snyggare. Så just NU vet jag preciiiis vad jag vill ha. Jag vet tom exakt vilken bänkskiva jag ska ha, vilket kakel och tom hurdana eluttag jag ska ha!!! Men fråga mig för guds skull inte om en kvart……för då kan jag ha ändrat mig igen!! 😂

Tack Stina för visningen. Det gjorde att jag (just för tillfället) känner mig ganska lugn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *