Trasig mat och sovklocka

För några år sedan så blev jag stucken av en bålgeting. Han och hans vänner hade bosatt sig i taket över vår ytterdörr och såg tydligen mig som ett stort hot eftersom han attackerade mig. Det var hur som helst ingen angenäm upplevelse. Hela jag svullnade upp och fick en fruktansvärd klåda över hela kroppen. Robban tyckte att vi skulle köra till akuten. Jag tyckte att han var pjoskig och sa att det nog snart skulle gå över. Men Robban såg att det blev värre och värre och insisterade på att vi skulle köra in. Det var ett evigt tjatande!! Jag försökte förklara att det alldeles säkert snart skulle dra sig tillbaka. Men Robban blev tillslut förbannad på mig och då fick jag ju ge med mig. Robban blir väldigt, väldigt sällan arg. Så när han väl blir det så lyssnar jag. (Hade han blivit arg oftare så hade jag kanske lyssnat mer på honom😂) Motvilligt gick jag ut och satte mig i bilen (som jag för övrigt försökte övertyga honom om att jag kunde köra själv) och så bar det av. Robban körde och jag satt och ”fnattade” mig som besatt över hela kroppen. Det kliade verkligen något infernaliskt!!! Halvvägs in till akuten blev det ”lite smått” besvärligt att andas och Robban verkligen stod på gasen. Jag har, varken förr eller senare, sett honom köra så fort. In på akuten i ilfart. Där fick jag sen en sprut, en massa dropp och skit och blev tvungen att ligga kvar för observation i 5timmar. SUCK!! När dom väl tyckte att dom observerat färdigt så lämnade jag sjukhuset med recept på div. allergi mediciner och stränga instruktioner om hur jag måste agera om jag blir stucken igen. Att stanna hemma och invänta att det skulle gå över var visst ren idioti sa dom. *UPS* Jag fick även remiss till allergimottagningen för att göra sticktest för att se vad jag var allergisk mot. Ja bålgetingar var det ju iallafall inga tveksamheter om.

På allergi mottagningen visade det sig att jag var allergisk mot både bi, geting och kvalster. Jaha ja, där ser man! Då ska jag alltså undvika att bli stucken antar jag. Vi ringde in Anticimex som tog död på de getingar som var kvar. (Jävlas med mig och jag ödelägger hela din familj!!!)

Idag upptäckte jag att det kryper in en massa getingar under taket IGEN. Bättre förekomma än att förekommas tänkte jag och slängde mig på telefonen och ringde Anticimex. Jag förklarade läget men fick då höra att det inte är getingar utan bi. Och det gör knappt ont alls om man blir stucken av dom. Jaha, ja men tack då!! Jag förklarade att jag inte är speciellt rädd för smärta och att jag har en förbannat hög smärtgräns men att jag tyckte att det var ganska så obehagligt att inte få luft. Och jag upplyste honom åter igen om att det var getingar som flög in under taket!!! Men nej så minsann, det var alldeles för tidigt. Getingar vaknar först vid midsommar sa han. SUCK!!! Ja men nu är det uppenvarligen så att deras mat och sovklocka går åt helskotta fel och att deras almanacka är feltryckt och nu TROR dom att det är midsommar och så kommer dom hit här för att ta livet av mig. Men nej då, så var det absolut inte. Men om problemet fortsatte så skulle jag återkomma. Ja men tack som fan då!! Det riktiga problemet uppstår först när jag har blivit stucken och då är det lite smått för sent att göra något åt. 😡

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *