Tryckt stämning och sexleksaker

Jag har beställt *piiiiip* i julklapp från Best secret till Liam (ja det händer att han är och läser i bloggen så det är bäst att ”censurera” vad det är)Igår när vi var nere på Ica så kom en av personalen rullande på en gigantisk vagn med dagens paket leverans och jag insåg att jag förmodligen skulle få ett sms, om att jag hade ett paket att hämta, lagom tills jag svängde in på tomten, om jag inte valde att stanna kvar på Ica och vänta på att alla dom där paketen skulle scannas in så att det där smset skulle plinga till i min telefon och berätta att jag hade ett paket att hämta. Men ibland är det minsann bra att bo i en liten håla där alla (på gott och ont) känner alla. För innan jag ens hunnit lägga upp mina varor i kassan så kallade personalen från paket utlämningen på mig och berättade att hon hade hittat mitt paket. Tjoho!! Jag gav Liam min legitimation och bad honom att hämta paketet medans jag betalade. Han gick lydigt bort till paket utlämningen och tog emot mitt paket. Med lådan i famnen kom han sen tillbaka och såg lite besvärad och osäker ut. Han tittade osäkert på mig och frågade nervöst vad det var jag hade beställt. Jag vände mig om och ser honom stå där med en låda med texten BEST SECRET över hela lådan och insåg plötsligt vad han trodde.

Att det står ”bästa hemligheten” på en låda kan nog lätt uppfattas som att det är ett företag som säljer sexleksaker. Jag försäkrade Liam om att det är kläder och inget annat i den där lådan, och jag kunde riktigt se lättnaden skölja över honom. Senare hemma i tvsoffan så insåg jag att personalen på Ica kanske trodde precis det samma som honom 😲😱

Jag ska nog aldrig handla från det bolaget igen…,.hur billiga märkeskläder dom än har!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *