Uppdatering efter 1år.

Minns ni att jag för 1år sedan, exakt på dagen, (ja tiden går fort) skrev om dom satans påsklämmorna som tycks vara näst intill omöjliga att slänga i soporna? (Behöver ni uppdatera så finns inlägget HÄR. ) Efter det inlägget så funderade jag lite på hur många klämmor det blir på ett år. Och bestämde mig för att ta reda på det. Så jag började helt enkelt att spara alla dom där klämmorna som lämnades kvar på bänken. Ja jag är fullt medveten om att det inte är helt normalt 😂

Jag har fortsatt som innan med att alltid slänga dom klämmor som jag har tagit av från påsar. Och dom klämmor som inte jag har tagit av har jag låtit ligga tills den som brett sig en macka har plockat undan allt efter sig. Ja allt utom den där lilla omöjliga klämman som allt som oftast ligger ensam kvar där på bänken. Först har jag tagit den. Så jag har liksom gett chans att slänga den. Men icke.

Så hur många klämmor har det då blivit som inte har gått att slänga efter sig på ett helt år?

51!!! Det är 52 veckor på ett år. Så det är alltså nästan 1 klämma i veckan. Vi var väl ev. Iväg på semester en vecka förra året och dom klämmor som lämnats framme i husvagnen har jag inte sparat. (För jodå, dom är lika omöjliga att slänga när vi är på semester)

Denna sommaren blir ju väldigt annorlunda då mycket är inställt pga Corona/covid19. Jag undrar om kursen ”lär dig slänga en påsklämma” också är inställd. För jag vet någon som verkligen behöver gå den kursen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *