Uppskattat besök och skrattanfall.

Varje gång vi ska åka ut med husvagnen så frågar vi självklart Jonathan om han vill följa med. Men varje gång så blir svaret ”Aldrig i livet” Ändå så tycks det vara något som ändå lockar för hitentills har han ju kommit efter oss var vi än har åkt. I fredags kom han och flickvännen efter oss till Öland. Närmare 30mil körde dom för att komma och campa med oss för en natt. Denna gången stannade dock övriga ungdomar hemma.

Jag mår som allra bäst när jag har familjen omkring mig och det värmer alldeles extra i hjärtat när tonåringen faktiskt vill var med oss. ❤️

I fredags när dom kom så passade vi på att tillbringa några härliga timmar vid havet med sol och bad.

Ibland är livet härligt

Far & son ❤️

För något år sedan när vi var på Öland så besökte vi en restaurang som hette stekhuset munken.

En medeltidskrog som var super mysig och mer jätte god mat. Denna restaurang beslutade vi oss för att prova igen.

Gigantiskt grillspett som hängs i taket över bordet.

Underhållning på restaurangen

Har inte din mor lärt dig att man inte ska leka med elden??

På denna restaurang fick man inte lov att använda mobiltelefoner. Man fick självklart använda den till att fotografera och filma. Men inget annat. När någon vid bordet satt med sin telefon så kom en riddare och spikar upp en telefon på en stolpe i restaurangen. När han gjorde det precis vid vårt bord så vrålar Marwin (Liams kompis som är med på resan) skräckslaget ”Min telefon!!!” Jag, som trodde dom hade tagit hans telefon, bröt ihop i ett skratt anfall. Ja jag fattade ju att det inte var just hans telefon dom spikat upp. Men trodde så klart att dom tagit den, gömt den och spikat upp en annan.

Marwin står och tittar på telefonen och konstaterar att den lär man nog aldrig mer få liv i. Varpå Liam frågar ”Har du provat att starta om den?” Och åter igen så bröt jag ihop och skrattade så att jag knappt fick luft.

Alltså detta ”barn” 😂😂

❤️❤️❤️❤️

Efter maten så var vi minst sagt proppmätta och trötta. Så det blev en lugn kväll på campingen. Vi gick en runda och såg oss omkring. Och säga vad man vill men Böda sand är en väldigt fin camping.

Nils Karlsson pyssling

Vi gick ner till stranden och tog vars en drink.

En av de fina männen i mitt liv ❤️

Dom två ❤️❤️

Igår (lördag) var det dags för Jejje och flickvännen att lämna oss igen. Men innan dess så ville vi hitta på något med dom. Så det fick bli gokart.

På området där dom hade gokart banan fanns även bilar för dom allra minsta barnen. Jag antar att två 12 åringar inte räknas som små barn. Men allt ska provas ansåg dom och slängde sig i vars ett väldigt långsamtgående fordon.

Marwin, som körde en polisbil, vrålade som en siren så att det ekade över hela stället och jag skrattade åter igen så att tårarna sprutade. Jag önskar verkligen att jag hade filmat när dom körde runt på banan och jagade varandra……. I ca 5km/h 😂😂

Liam blev gripen

Efter gokart och skrattanfall så blev det grillning på campingen innan det var dags för fotboll (suck) och tid för Jejje och svärdotter att lämna oss igen för att återvända hem till Skåne för att vakta huset.

Robban!!! Slutar du inte att köpa sverigetröjor nu så tar jag plånboken ifrån dig!!!

Det var super härligt att vi fick besök. Men det blev så väldigt tyst och tomt när dom åkte igen. 😢 Men vi träffas ju snart igen. Vi ska bara suga ut lite till av Böda först.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *