Vad tar det åt människan?

Nu tycker jag allt att Robban börjar bli lite oregerlig och jag överväger att skicka iväg honom på uppfostringsanstalt!!  Vi har ett litet skåp/telefonbord i hallen. Den största anledningen till att det skåpet sattes dit från allra första början var för att dölja den otroligt fula centralen till larmet som av någon anledning var tvungen att placera just i hallen. Den var stor, klumpig och fruktansvärt ful så jag ville helt enkelt gömma den. Så skåpet förlorade sin baksida och ställdes framför centralen. (fan vad smart jag är som ens kom på den idén!! 😜)
När vi senare bytte larm så behövde plötsligt inte centralen vara i hallen längre. Men skåpet fick stå kvar ändå.  Robban hade liksom, helt på egen hand, utsett det till sin lilla ”gömma” där han tillfälligt lägger alla sina saker som finns i arbetsbyxorna när dom ska tvättas. Ett klokt beslut kan jag tycka eftersom verktyg nog är något av det fulaste jag vet som ”inredningsdetaljer” Men ibland (ofta) när Robban ska tömma dom där byxorna så är han så trött så trött så trött så han ”orkar” inte öppna varken lådan eller skåpet för att lägga in sina saker. (Det är minsann slitigt att vara målare) Så då lägger han helt enkelt sakerna uppe skåpet. 😲
I mina ögon ser det stökigt ut!! (Eftersom han är så slutkörd att han inte orkar dra ut en låda eller öppna ett skåp så förstår jag inte varför han lägger sina sista krafter på att tömma byxfickorna. Varför inte vänta tills han vilat upp sig och fått ny energi?? 🤔)
Igår gick han dock ett steg längre. Då hade han redan lagt så mycket skit skåpet att det inte fick plats mer. Så vad gör han då?? Ja han hittade helt enkelt ett nytt ställe att lägga skiten på. I FÖNSTERKARMEN!!!!😲😲😲
Nu får han väl ändå behärska sig!! Jag vet inte riktigt hur jag ska få honom att våga be om hjälp när han är så trött?? Kalla bara på mig eller någon av barnen och be oss öppna lådan eller skåpet till dig så löser vi det.
Robban påpekar ofta att han inte kan något om inredning…..och det måste jag nog faktiskt hålla med om!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *