Värdelös almanacka och gapskratt!!

Idag startade Robban med att bjuda mig på ett asgarv!! 😂

Det är ju snart nytt år och dags för en ny almanacka för 2020. Jag har redan inhandlat en ny via en vän vars barn sålde jultidningar. Den nya hängde jag bakom den gamla för 2019.

Nu på morgonen så var det något Robban skulle kolla i nästa almanacka så han lyfte på den gamla bara för att konstatera att den nya almanackan är fullkomligt värdelös!! Där är ju en massa gubbar där man ska skriva. Hur ska man då se vad man skrivit??

Jag bet ihop och hoppades (för hans skull) att han själv skulle komma på vilken otur han hade när han tänkte. Men det gjorde han inte!! Han bara fortsatte att muttra om hur värdelös den var. Och tillslut så gick det inte längre. Jag bröt ihop och skrattade så att jag knappt fick luft när jag förklarade för honom att det där var ett omslag. Vänd på sidan så kommer den riktiga almanackan fram. 😂😂 Han insåg då själv hur korkad han varit och sa skrattande att han bjuder på den. Och i nästa andetag så sa han: ”Nu hamnar jag väl i bloggen?”

JA, det kan du ge dig f*n på att du gör!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *