Wifi lös och hjärtstillestånd.

I natt var jag verkligen övertygad om att min sista stund var kommen!! Det small något så in i hel*** , vid 01 tiden, att jag höll på att trilla av sängen i rena förskräckelsen. Och yrvaket trodde jag nästan att det blivit krig och att någon bombat vårt hus. Det tog några sekunder innan jag förstod att det var åskan. Samtidigt som det small så försvann strömmen i hela huset. Jag trodde först att blixten slagit ner i elskåpet utanför men eftersom att gatlamporna utanför lös och grannarnas ytterbelysning också lös så förstod att jag att ”Tors svingande med Mjölner” var riktat mot just vårt hus! (Vad fan har vi gjort honom??)

Jag är otroligt lättväckt. Det kan räcka att Jejje går på toaletten på natten så vaknar jag och har svårt att somna om. I natt hade det iofs inte spelat någon roll om jag var lätt väckt eller inte. Den enorma smällen hade jag garanterat vaknat av så om jag varit stendöv!! Och vaknar man upp på ett sätt som nästan ger en hjärtstillestånd så är det lite problematiskt att få tillbaka hjärtat i en normal rytm igen så att man kan somna om. Det mullrade och blixtrade lääääänge och jag somnade om först fram åt 04 tiden. 2 timmar innan klockan ringde. När jag (med rödsprängda ögon pga sömnbristen) masade mig upp från sängen så var det till ett meddelande på datorn

Det behövdes inget datageni för att upptäcka vad som var fel. Tor (den jävlen) hade dödat vår router!! Den är stendöd!! Så nu har vi en wifi fri helg framför oss innan den nya routern kommer med posten. Och med routern dog oxå vår hemtelefon (som vi aldrig använder) Hur ska nu försäljare kunna kontakta oss??

Tack Telenor för fritt internet så att jag iallafall kan blogga om lusten faller på. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *