Yes är drygt

Jag tittar i stort sett aldrig på tv reklam. Eller ja, det gör jag ju på sätt och vis för reklam visas ju ca 75 gånger under varje program så tittar gör jag blä väl, men jag registrerar liksom inte att jag gör det. Men så finns det vissa reklamer som (enligt mig) är antingen så tjatiga eller utbota dumma att jag inte kan låta bli att reagera varje gång jag ser dom. Bara för att jag blir irriterad på dom. Som den senaste reklamen för Yes diskmedel som verkligen visas i varje reklampaus. Varje gång den visas så himlar jag så mycket med ögonen att jag nästan får träningsvärk i ögon musklerna. Den är ju bara SÅ förbannat korkad!!! 

Det börjar med att en kille står vid en diskbänk som är överfull av disk. (Som inte ens ser använd ut.) 

När han ska ta diskmedel så konstaterar han förvånat att diskmedlet är slut. Flaskan är verkligen totalt tom. Det finns inte minsta lilla minimala droppe kvar. Alltså så måste den sista lilla droppen ha använts vid senaste diskningen och med tanke på att det inte ens finns minsta lilla rest kvar så måste flaskan t.o.m ha sköljts ur. Om jag ser till hur det går till här hemma i vårt kök så borde en förvarning om att det faktiskt är på väg att ta slut, kunnat anas. Ju mer nivån i flaskan har sjunkit, dessto närmare slutet har det blivit. Ändå har ingen känt sig manad att köpa nytt??? 

Men killen ser absolut inte detta som ett problem utan aviserar käckt att han springer över till grannen för att låna. 

Grannen säger ”klart att grabben ska diska” och går ut i köket för att hämta sitt diskmedel, som han ger till killen. En näst intill tom flaska med endast en liten ynklig rest som man faktiskt måste spola ur flaskan för att komma åt. 

Killen tittar väldigt konstigt på grannen och ser ut att tänka ”den är ju för fan slut. Varför har du inte köpt nytt” 

Han ger grannen en mördarblick och tar sen flaskan och går tillbaka hem till mamma som tar emot flaskan och överraskande säger ”oj, var det allt?” (otacksamma människa) Och tycks förvånas över att grannen inte har köpt nytt trots att den förra är slut. Som om hon själv varit så mycket bättre!!

Gemensamt hjälps dom sen åt med disken….. som nu plötsligt har blivit väldigt smutsig?? 

Jag stör mig något oerhört på den där reklamen och blir lika irriterad varje gång jag ser den! 

2 reaktioner till “Yes är drygt”

  1. Det som retar mig mest är att deras kök ser jävligt modernt ut, och dem ska försöka inbilla oss att dem inte har någon diskmaskin??

    Det är som att köpa en sprillans ny bil med fotogenlampa istället för LED-lampor. Bullshit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *