NÄSTAN helt klart!!

Nu är vi så nära, så nära ett 100% färdigt badrum!!! Det är bara lite små fix kvar. Sätta handtag och lås på dörren (som vi alldeles har glömt bort att skaffa😱), sätta en bit matta i den inbyggda ”hyllan” och sätta upp förvaringen till alla shampoo och tvål flaskor. Sen är hela badrummet klart!! Just det där med förvaring av shampoo osv har varit lite av ett huvudbry för mig!! Jag har klurat och funderat och försökt att komma på ett smart sätt att förvara dom. Alla hyllor och korgar jag har hittat har enligt mig varit förbannat fula. Så dom har liksom inte varit ett alternativ. Och att ställa flaskorna direkt på golvet har absolut inte ens varit att tala om. Men så hittade jag en hylla från Macro design. En hylla med en liten ”skärm” man kan fälla för.

Dold förvaring är något av det bästa jag vet 😍 Och just denna hylla måste ju verkligen ha designats av en kvinna!! När jag hittade denna hylla så blev jag blixt förälskad!! Så förälskad att jag alldeles ”glömde” att höra med Robban vad han tyckte innan jag beställde den. (Men samtidigt så vet jag ju att Robban tycker som jag) Hyllan hämtades och har sen legat här i sin låda och bara väntat på att badrummet skulle bli klart så att den fick packas upp. I lördags var det dags!! Då skulle den sättas upp. Så vi öppnade lådan och drog ut den vackra hyllan…….bara för att upptäcka att den var sönder!!!!

Jag som tyckte att vi hade hanterat lådan så varsamt och kärleksfullt. HUR hade detta kunnat hända?? Men när vi synade lådan så var det ganska så uppenbart att det inte var vi som tagit sönder den.

Det där ser utan tvekan ut att vara ett verk av tex en gaffeltruck. Att vi inte lagt märke till den skadan innan är nästan ett under. Lika mycket under som att den som uppenbarligen inte borde köra truck inte har märkt det och att den som lastade av den i butiken inte har märkt det. Det är även ett under att han som lämnade ut den från butiken inte har märkt det! Men nu märktes det med allra största tydlighet och jag ville verkligen gråta en skvätt!! Men vad hade det hjälpt?? Det var ju bara till att ringa till butiken och hoppas på att dom skulle vara hjälpsamma. Och det var dom!! Det var liksom inget snack om saken. Klart att vi skulle få en ny. Phu!! Dock kommer den nog först på torsdag. Men det får vi väl snällt leva med. Och fram tills dess så får vi väl helt enkelt bara acceptera att ha flaskorna på golvet så länge. För nu kan vi iallafall duscha i badrummet igen!! Och vi kan borsta tänderna, tvätta händerna, uträtta våra behov och allt annat som man vanligtvis gör i ett badrum…….allt utom att ställa shampoo flaskorna på hyllan….

Foto på det färdiga badrummet kommer så småningom när det där lilla sista är fixat 😜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *