Stora händelser i lilla Hässleholm. 

Nu är bloggen inne i en sådan där ”dö period” igen där det är väldigt låg aktivitet. (Och detta skyller jag så klart på bloggen i sig. Jag har så klart ingen som helst skuld i att det inte skrivs) Men jag har haft så oerhört mycket ”viktiga” saker att stå i den senaste tiden. Saker som att lyssna på ”radio poddar”, kolla på någon av alla de 72 (!!!) tv kanaler som vi numera har, pillat navelludd och annat livsviktigt som har gjort att bloggen blivit ”lidande” 

Som idag tex. har jag gjort något oerhört viktigt!! City gross öppnade ju idag. Och det var ju oerhört viktigt att ta del av. Det tyckte iallafall halva Hässleholms befolkning. För man gick verkligen man ur huse för att ta del av denna historiska händelse. Eller så var det kanske snarare i jakt på låga priser och förhoppning om gratis välkomst gåvor. Hela stans pensionärer kom springande så att det rök om rullatorhjulen. Och kön utanför ringlade sig låååång. 

När vi svängde in på parkeringen så började Liam (som hade studiedag) böna och be att vi skulle ta Maxi istället. Han som inte gillar matvaru affärer i vanliga fall såg inget lockande alls i att stå i  för att komma in. Jag hade dock Jessica stående i kön så vi slapp ställa oss sist. (Vilket var typ 50 meter längre bak.) Dom som hamnade bakom oss när vi ställde oss, fick mord i blicken och kände nog en enorm rädsla för att vi skulle ta slut på gratissakerna. 

Kön rörde sig dock ganska så snabbt och ganska snart gick vi över den röda mattan, likt kändisar, och in i butiken. Där innanför dörrarna stod hela personalstyrkan och applåderade och jublade som om det var målgången för wasaloppet. När jag och Liam kommit innanför dörrarna så stängdes dom och personalen sprang iväg till sina ”stationer” (Var det just mig och Liam som var dom alla väntat på?) 

Vi strosade omkring där inne i trängseln och gjorde väl ett och annat fynd. Men jätte imponerad vill jag inte påstå att jag blev. Jag hade nog (precis som alla pensionärer) hoppats på lite mer gratis saker. Men jag fick ju iallafall en City gross penna. Bara den var ju väl värd att köa för. 

Jag vet inte varför men Liam undrade om jag möjligen hade en nål i fickan.
När vi kom ut igen så bjöds det dock på lite gott. 


Bjuder man på TACOS så har man genast vunnit Liams hjärta och kvalat in som favoritaffär. (Trots att han hatar mataffärer) 


Korv kommer som nr 2 på hans ”favorit rättslista” och även det bjöds det på. 


Och det hela avslutades med mjölk och kanelbulle. (Även om mjölken var avsedd att ha i kaffet.) 

Jag kan inte avgöra ännu om jag kommer att bli en trogen City gross kund eller om jag kommer att stanna kvar på gamla invanda Maxi. Det får tiden utvisa. Men det känns onekligen stort att vi har fått City gross i vår lilla håla. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *