Andebesök och garderobskaos!!

För något som inte känns jätte länge sedan så skrev jag ett inlägg om hur jag hade tagit tag i det kaos som Robban använder som garderob. Jag vek (IGEN), sorterade och gjorde iordning. Och det blev så fint, så fint. Rädslan för att garderobsdörren skulle flyga upp och ”spy” ut alla kläder (och därmed kväva den stackars familjemedlem som bara hade för avsikt att helt lugnt och fredligt gå förbi) var lugnad och jag kände en inre frid och ett härligt lugn. 
imageSnygga och prydliga högar. Me like!!!

Robban lovade dyrt och heligt med ena handen på hjärtat och den andra på Bibeln, att NU skulle han hålla efter i garderoben så att det INTE blev lika dant igen.

Men så för ett tag sedan så påstod Robban att han inte hittade sina badbyxor. (Vilket är konstigt eftersom han har flera par) Jag började genast ana oråd. Och idag när jag råkade gå förbi hans garderob så hörde jag ett svagt ”morrande” där inifrån. Ett morrande ljud som vittnade om att det nog fanns något där inne som var redo att anfalla. Jag gläntade, skräckslaget, lite försiktigt på dörren och kände hur allt mitt blod i kroppen frös till IS av ren förskräckelse!! De snygga prydliga högarna (som till och med barnen klarar av att bibehålla i sina garderober) var ett minne blott!!

image

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

Vem fan har slängt in handgranater i Robbans garderob?? Vem fan är det som vill familjen så illa att dom vill utsätta oss för faran att kvävas under utfallna kläder?? Nog för att det titt som tätt är ”aktivitet” i huset där vi ofta känner av och märker en närvaro. Men när ”spökerierna” tar sig in i garderober (dock enbart i Robbans) så känner jag att det har börjat gå för långt. I morgon är det jag som ringer ett medium och en utdrivare. Ett medium som kan tyda vad andarna vill ha sagt med att skapa kaos i garderoben och en utdrivare som kan hjälpa dom att finna ljuset och gå över på ”andra sidan” och lämna garderoben i fred.

Kan man få andarna att återställa kaoset efter sig innan dom ”går” tro??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *