Ännu fler nya idéer 😬

Idag fick jag ännu en idé. En sådan där idé som får Robban att sucka ljudligt och fråga sig själv varför i hela friden han gifte sig med mig.

När vi köpte och lite panik renoverade detta huset så satte vi upp trä ren ”bröst panel” i matrummet. (Varför heter det bröst panel?? Inte ens mina bröst hänger så långt ner!?!?)

Jisses så fint vi tyckte att det blev. Efter några år så frågade vi oss själva hur i helv** vi hade tänkt där?? Vi var trötta på den, minst sagt, fula och omoderna bastukänslan och gjorde en liten ”mini” renovering genom att måla den ljusgrå. Mycket snyggare tyckte jag. När det så nu är dags att renovera köket så var Robban väldigt tydlig med att han ville ha kvar den där panelen. Och jag som fått välja i stort sett allt annat gick med på det. Robban som hela tiden har sagt att det inte kommer bli speciellt mycket för honom att måla under denna renoveringen suckade idag väldigt ljudligt när jag presenterade min nya idé. Visst kan vi väl ha kvar panelen…… MEN….. Det skulle ju bli MYCKET finare om färgerna bytte plats. 😀 Grått på väggen (dock en något mörkare nyans än den panelen har idag) och vit panel.

Robban började genast beklaga och oja sig (som om det skulle hjälpa) Och försökte i vanlig ordning lägga fram alla argument han kunde komma på för varför vi inte skulle måla om. Men jag hade för länge sedan slutat lyssna. Så jag vet inte riktigt om han till slut insåg att jag (som vanligt) hade rätt. Men när köket är klart så kan jag visa er bild på hur bra det blev…….om jag inte har ändrat mig igen. 🙈

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *