Är jag klar eller?

Robban är verkligen den perfekta maken. (Jag har ju trots allt haft 21 år på mig att ”uppfostra” honom 😂) Han är den där maken som inte är rädd för att, självmant, ta tag i dammsugaren när han ser att det behöver dammsugas, eller tvättar golven, eller ta tag i fönster putsningen när det behövs. Han har dessutom ett hjärta av guld och är den absolut mest snälla och hjälpsamma människa jag någonsin har träffat ❤️

Mannen som får mitt hjärta att slå ett extra slag ❤️

Men vissa saker är han inte bra på!! Som när han gör (eller snarare inte gör) något som jag tycker är fel. Då snäser han alltid till lite halv spydigt med ”Är jag klar eller?” Istället för att bara säga typ ”oj, förlåt jag glömde” eller liknande. Som när han lämnar sin strumplåda öppen och jag påpekar att han kanske borde stänga den. Då kommer det ”Är jag klar eller??” Och sen fortsätter han med det han höll på med och går sen ner på bottenvåningen……utan att stänga lådan. Men visst, han är väl inte klar…..han ska ju förmodligen ta strumpor igen nästkommande dag. Likadant är det med toalocket. Det är väldigt sällan som Robban fäller ner det. (Även om han själv hävdar motsatsen) Och egentligen så bryr jag mig inte. Det är ju trots allt inte bara jag som bor här. Vill han ha det uppfällt så får han väl ha det uppfällt och vill jag ha det nerfällt så får väl jag fälla ner det helt enkelt. Det är ju knappast så att jag drar igång ett familjegräl över ett toalock! (Nej, för jag hänger ut honom i bloggen istället 😂) Jag är ju trots allt tacksam över att han faktiskt fäller upp både lock och ring innan han kissar 😝 MEEEENN……… i det nya badrummet vill jag absolut att det ska fällas ner. Det ser så ”stökigt” ut när det är uppfällt. Det sa jag även till Robban för ett tag sedan och han höll med……och fortsatte sen att lämna det uppe. I måndags kväll kom jag in i badrummet precis när Robban var på väg in i duschen. Toalocket var i vanlig ”ordning” uppfällt efter Robbans toa besök. Så jag fällde ner det och sa lite halvt på skämt att jag tyckte att han ”stökade till.” Varpå han (som vanligt) påpekade att han inte var klar. Hrm….okej. Själv så gör jag ju klart allt med toalettbesöket innan jag hoppar in i duschen. Men det är ju jag. Jag talade om för honom att han faktiskt, över lag, är ganska så dålig på att fälla ner locket. Men det hävdade han å det bestämdaste att han inte alls var. Jag gjorde mig klar för natten och gick och la mig. När jag vaknade nästkommande morgon så gick jag som vanligt på toaletten, fällde ner locket efter mig, och gick sen ner på bottenvåningen. Efter en stund kom Jejje ner och senare även Robban. När dom båda kört iväg till respektive jobb så gick jag upp för att bädda och sen duscha. Och möttes av ett uppfällt toalock. Hrm…… Jag förmodar att han inte är klar men varför gör han inte allt klart innan han kör till jobbet?? 🤔

Tisdag morgon

Huruvida han blev klar innan han gick och la sig på tisdag kväll vet jag inte eftersom jag jobbade natt och alltså inte sov hemma. Men när jag kom hem onsdag morgon så var han visst inte klar då heller.

Onsdag kväll var han visst inte så stressad. För blev han klar 😂

Men torsdag morgon var stressen tillbaka och han blev inte klar.

De senaste dagarna har jag verkligen dröjt mig kvar på nedervåningen lite extra länge om kvällarna för att med säkerhet vara den som kryper i säng sist. Bara precis för att bevisa för Robban att han är värdelös på att fälla ner locket. Jag alltså gått och väntat i nästan en hel vecka på att han ska bli klar men det blir han (bevisligen) sällan. Och jag tycker väl att jag ganska så väl har bevisat för honom att jag hade rätt när jag sa att han i nio fall av tio inte fäller ner locket. 😂

Så vad säger du Robban? Ska vi i fortsättningen göra som så att när jag påpekar att du glömt göra något så säger du typ bara ”oj då” istället för att snäsa och genast försöka försvara dig med att du inte är klar. För det är ju uppenbart att du sällan blir klar. 😝😘

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *