Då var vi igång……tidigare än beräknat!!

Enligt mina planer så skulle rörmokaren komma idag och fixa lite med vattenrör osv i källaren. Koppla in den tillfälliga duschen i källaren och helt enkelt förbereda inför kommande renovering. Och sen när vi kände oss redo så skulle vi dra igång. Riktigt så blev det inte!! Rörmokaren kom precis som utlovat. Och han började med sina sk förberedelser.
Nere i källaren gick ett gammalt avloppsrör som sannerligen hade sett bättre dagar. Han frågade Robban om han visste vad det gick till och Robban svarade att det inte användes. Vi har ju liksom bytt avloppsrör när vi renoverade köket. Så det röret skulle helt enkelt bort sa Robban. Ajaj kapten, sa rörmokaren, gjorde honnör och sågade av röret.

Liam som precis kommit hem från gymmet ville duscha och fick klartecken om att det inte skulle vara några som helst problem. Så han gick upp och satte på vattnet. fick rörmokaren veta att man inte riktigt kan lita på vad Robban säger. För i källaren började vattnet från duschen att spruta…..från det där röret som ”inte användes” 🙄

Jaha, och där fick ju jag klartecken att börja riva det gamla badrummet…..innan jag ens själv hunnit börja känna mig redo……och innan vi ens hunnit beställa inredningen!!

Så nu är vi alltså (lite smått ofrivilligt) igång med att renovera badrummet!! Men när vi nu så plötsligt blev utan dusch och fungerande avlopp i badrummet så var det väl lika bra att kavla upp ärmarna, skruva ner allt som gick att skruva ner och grabba tag i kofoten och bräcka bort allt som går att bräcka bort 😜

Nu får det bära eller brista. NU kör vi!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *