Den som väntar på något gott…..

Som ni vet så är badrumsrenoveringen i full gång. Eller i full gång är kanske att ta i. För hela bygget har stått ganska så stilla hela veckan. Det har varit så mycket annat som har tagit upp vår tid så vi har helt enkelt varit tvungna att ta en paus. Men bara för att arbetet i sig har stått stilla så betyder ju inte det att mina tankar har pausats. Jag funderar och planerar varje vaken minut på dygnet. (Det har tom hänt att jag har drömt om det på natten) Jag har en ganska så klar bild av hur det ska se ut när det väl är klart men den bilden ändras lite då och då när det dyker upp nya idéer.

ALLT är totalt urblåst inne i badrummet och vi är nu i uppbyggnads fasen. En svår och långsam process. (Vi borde kanske ha låtit en firma ta hand om det trots allt 🤔)

Rörmokaren har varit här i veckan och dragit alla rör till kommande vatten och avlopp. Och vi har sågat upp ett hål i väggen till toalettens ”vattentank” för den kan jag iallafall få inne i väggen. Det get mig iallafall några ynka centimeter. Inte så många som jag hade fått om det hade gått att placera hela toan där inne. Men jag har tvingats acceptera att det helt enkelt inte går. Iallafall inte utan att göra om konstruktionen på hela övervåningen. Och inte utan att bli helt ruinerad på kuppen. Sms lån känns inte heller här som en bra eller hållbar lösning.

I helgen har dörr och dörrkarm plockats bort och golvet har kommit på plats.

Det är verkligen inte lätt att ta bilder eftersom badrummet är så litet som det är. Men jag lovar att göra tappra försök under resans gång 😉

Vi har kommit fram till att eftersom vi har andra jobb och ett liv med andra viktiga sysslor så kommer det att ta minst en månad till innan hela badrummet står klart. Speciellt med tanke på att jag hela tiden kommer med nya och (enligt mig) bättre idéer som skapar mer jobb. Men det får vi helt enkelt leva med. Och den som väntar på något gott……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *