Den stora NOBELDAGEN är här

Idag är det Nobeldagen, en dag som (hitintills) har varit en helt betydelselös dag för mig. En dag som alla andra. Men i år känns den väldigt viktig och betydelsefull!! Familjens duktiga servitör, Benjamin, är ju en av dom som ska servera i kväll. (Det har nog varken mina Facebook kontakter eller bloggläsare kunnat missa)

Igår körde jag in Benjamin till stan för att vinka av honom vid tåget mot Stockholm.  Jag kände mig nervös och stressad hela morgonen. Benjamin själv (som är den enda av oss som har anledning och rätt att vara nervös) var lugn som en filbunke. Han vet hur oerhört stort detta är för hans ”gamla” (hrmp…) mor och gav mig till och med tillåtelse att följa med ända ner till perrongen för att vinka av honom.

Som vanligt så vill inte ”stående” bilder bli stående hur mycket jag än bråkar med inställningarna.  😡

Sara, Susanne(Världens bästa lärare) , ”Foppa” och Benjamin redo för avfärd mot Stockholm. 


 Benjamin är ju numera 18år, alltså myndig. Och hans lärare får inte lov att skicka bilder till mig på honom eller på något annat sätt ge mig information om honom utan att han själv först godkänt det. Jag övervägde för en kort sekund att försöka få honom omyndigförklarad. Men insåg ganska snart att det kan vara en lång och utdragen process. Så istället bönade jag och bad Benjamin om att låta henne skicka. Och han godkände på ett villkor…..att jag lovade att inte lägga ut någon av dom bilder hon skickade om inte han först godkänt bild för bild. Åååååhhhh…. jag vill ju visa hela världen, men jag tvingades gå med på kraven. (Hellre det än att inte få några bilder alls!! Jag har fått SÅ många oerhört fina bilder men hur gärna jag än vill så får jag inte. Jag har inte ens lyckats hitta något ”kryphål” i vår överenskommelse. Nå väl, jag kanske får tillåtelse när han väl är hemma igen. 

I kväll kommer jag att sitta bänkad i soffan. Laddad med näsdukar!! (Jag har ju en viss förmåga att drabbas av ”allergi” med rinnande ögon av sådant här) Jag kommer inte ens våga blinka, med risk för att missa en liten, liten skymt av vår underbara son. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *