Detta barn!!! 

Idag hade Liam tid till läkaren på vårdcentralen. Vi kom dit i alldeles för god tid (som vanligt!!) och fick därför sitta i väntrummet en ganska bra stund. Vilket vi säkert hade fått göra oavsett. Eftersom man alltid får vänta när man ska till läkare. Oavsett om man är sen eller inte. Liam går bort till den avdelning i väntrummet som är full av leksaker. Den avdelning han inte ens velat närma sig de senaste åren, av risken att bli klassad som barnslig. (Varför man nu skulle klassas som barnslig bara av att sitta där) Han slängde sig ner i ”soffan” och kände sig som hemma. 

Där låg han sen och filosoferade i väntan på läkaren (som i vanlig ordning kom 5 minuter efter avtalad tid) 

Han tittade på blomman som stod intill soffan och kläcker kommentaren ”mamma, jag begriper mig inte på skolan. Jag kan inte mycket om livet. Men att det finns klorofyll i löv, det har dom lärt mig. Vad har jag för användning av det??” 

Han ligger där på soffan och ser sig omkring och fastnar med blicken på en ”ABC tavla” som hänger på väggen. 


Han ligger och tittar på den en lång stund innan han påpekar att det är en tavla med svenska ord till varje bild. Men på W står det ”World” ”Varför?”  Tja du kära son det kan man ju undra. (Wienerbröd hade ju annars varit ett alternativ) 

Vidare konstaterar han att ”monstret” på M mest såg ut som ett äpple med acne. 


Suck!! Var får detta barn allting ifrån?? Han får ju iallafall mig att bryta ihop och skratta väldigt ofta!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *