Ett hugg i hjärtat

För väldigt många år sedan, när jag var 18-19 år så träffade jag en kvinna som på något sätt gjorde ett väldigt stort avtryck i mitt liv. Hon var en sådan där människa som liksom bara fastnade i hjärtat på något sätt. Alltid glad när man träffade henne och bjöd alltid på ett leende. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det var med henne men hon var bara så där härligt speciell. En sådan där person som man liksom inte kunde annat än tycks om. Hon var nästan 30 år äldre än mig. Men det märktes inte. Hon visste på något sätt hur man skulle ta ungdomar. Hur man skulle prata med dom och hur man fick dom att lyssna. Hon pratade ”ungdomars språk” Under åren har vi sprungit på varandra då och då. Och varje gång har vi blivit glada över att se varandra. För några år sedan så hittade vi även varandra på Facebook och har sedan haft kontakt där. Hon hittade min blogg och följde den slaviskt. Ofta skickade hon till mig över messanger och berättade hur rolig hon tyckte bloggen var. (Inte visste hon väl då att hon skulle bli ”huvudperson” i den i ett alldeles eget inlägg) Skickade uppmuntrande och stärkande ord när hon visste att jag var ledsen eller nere. Alltid skrev hon något som värmde alldeles extra i hjärtat och trots åldersskillnaden så visade hon att hon var en riktig vän. ❤️

Jag tänkt på henne bara för någon dag sedan. Vet egentligen inte varför. Men tänkte att jag inte hört något från henne på ett tag men konstaterade samtidigt att jag ju faktiskt inte skrivit något i bloggen på ett tag så hon har väl inte haft något att kommentera liksom.

Idag såg jag hennes dödsannons i tidningen och det högg verkligen till i hjärtat. Ville inte riktigt tro att det var hon. Med det var det. 😢 Har känt mig ledsen och nere hela dagen. Och i kväll fick jag ett meddelande från hennes son som skrev att han ville meddela att hon, efter en längre tids sjukdom, hade gått bort. Han skrev att han ville meddela mig för att han visste att jag hade betytt mycket för henne.

Även om vi inte stod varandra nära så betydde hon väldigt mycket för mig oxå. Mjuka, fina, goa Lene❤️ Jag hoppas att du får det bra där uppe med dom andra änglarna och att du tittar ner på mig i bland och hjälper mig att hitta den där styrkan som du brukade ge mig i dina fina meddelanden. Vila i frid fina du. Vi ses igen en dag ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *