Fullmakt och decibel

Idag ringde någon operatör från 3 där vi har hela familjens mobilabonnemang. Dom ringde, mitt i middagen, till Liams telefon. När han svarade så presenterade dom sig och sa att dom kom från just 3. Och så bad dom om att få prata med Robban. Hrm…… När jag har ringt dom i ärenden tidigare så har dom kunnat se precis vem som har vilket telefon nr. Robban står för abbonemangen men varje ”innehavare” står på sitt nr. Därför undrar jag så klart varför dom väljer att ringa just Liam för att fråga efter Robban istället för att ringa Robbans nr direkt??? Nå väl, Liam kommer och ska ge luren till Robban, som inte alls var villig att släppa fokus från den delikata middag som hans fru hade lagat. Så han viftade bara avfärdande med handen. Liam blev osäker på hur han skulle hantera det hela och var nog rädd att han skulle tvingas säga åt killen i luren att pappa inte alls ville prata med honom. Så jag sa att jag kunde ta det.

Jag tog luren och presenterade mig. Varpå killen i andra änden genast talade om att han ville prata med Robban eftersom det är han som står på abbonemanget. Och jag upplyser honom om att vi har skickat in en fullmakt på att jag ska få sköta alla tänkbara ärenden hos dom. Detta har vi gjort TRE gånger eftersom dom inte har lagt in det i sin dator. Killen kollade i sin dator men konstaterade att det fortfarande inte fanns någon sådan fullmakt. *Morr* Varpå jag frågar vad vi ska göra för att jag ska få fullmakt. Jo, tänk att vi ska skicka in en blankett. *Morr igen* Jag förklarade att vi redan gjort detta TRE gånger. ”Gör det igen” säger killen. Till vilken jävla nytta då?? 

Killen påbörjar att åter igen säga att han vill prata med Robban. Samtidigt har Benjamin ätit klart, reser sig från bordet och vrålar TACK FÖR MATEN! (Ja Benjamin har en viss förmåga att komma en ganska bra bit upp på decibelskalan när han öppnar munnen.) Killen uppfattar nog inte vad som sägs eller att det sägs i bakgrunden utan tror nog att det är jag som vräker ur mig ngt i stil med ”tack för samtalet” för han ursäktar sig snabbt, säger hejdå och lägger på!?!?!

Och nu ska jag minsann skicka in blanketter om fullmakt!!! 

Nu var det väl själva FAN om dom inte ska lägga in den där jävla fullmakten!!!! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *