Gigantisk tändsticksask

Härom dagen hittade Robban en gammal ”tändstickslåda” som någon sålde i en av alla Facebooks köp & sälj trådar. Han visade mig bilden och jag blev genast kär och talade om att den ville jag väldigt, väldigt gärna ha. Då kommer den ständiga frågan: ”Var ska du ha den?” 

Suck!!! Det vet jag väl inte. Det märker jag väl!! Den kan vara snygg att bara ha i ett hörn med en tex. ljusstake på. Måste jag tvunget redogöra för var jag ska ha den? I huset, borde väl räcka som svar? Inte fan frågar väl jag Robban var han ska ha saker och ting när vi är på Biltema och han köper saker. Jag frågar inte ens vad han ska ha sakerna till. Köper han något så tar jag lite föregivet att han gör det för att han har användning för saken på ett eller annat sätt. 

Robban förstod dock min nyväckta kärlek och igår körde han hem till säljaren för att köpa den där lådan. Väl på plats så ringer han och säger att den är stor. Större än han trodde. Jaha?? Vad hade han trott? Att det var en liten tändsticksask?? Men då kan jag (vi) väl ha den brevid kaninen och ha ved i den tänkte jag. 

Robban köpte lådan och kom hem med den efter jobbet. 


OJ!!! Var den  stor?!?! 😳. Det kunde han ju ha sagt!! VAR ska jag ha den?? 😬 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *