Intensiv Gotlands helg.

Under helgen som gått så har jag insett att det inte spelar någon som helst roll hur långt hemifrån vi väljer att åka. Vi körde 20 mil och tog båten i 3 timmar för att ta oss till Gotland. Det hindrade inte delar av ”våra” ungdomar från att komma efter. Det blev en intensiv helg. Två av dom hade aldrig varit på Gotland och dom ville uppleva allt på två dagar. Så vi körde ut till ett regnigt och blåsigt Fårö för att titta på raukar.

Vi åkte in till Visby för att se innerstan och ringmuren.

Mina fina i botaniska trädgården ❤️

Ett måste var även ett besök på glassmagasinet i hamnen som har 300 olika sorters glass att välja på. Inget bra ställe för den som har svårt att bestämma sig!!

Vi var på restaurang Solsidan och tog en drink av världens bästa bartender ❤️

Vi körde gokart.

Vi besökte sommarland och Pippi huset

Är man vip så är man 😛

Pippi hade inte vett att Stiga upp trots att hon hade huset fullt av folk 🙄

Vi solade, badade och åkte vattenrutschbanor

Vi var vid havet för att ” kasta macka” och samla stenar.

Vi satt och lyssnade på musik och bara umgicks på campingen.


En helg går alldeles för fort och plötsligt så är det söndag och det var dags för dom att åka ifrån oss igen. Ingen av dom ville åka hem och det blev så hiskeligt tomt när vi hade vinkat av dom vid 05 tiden i morse.😢Vi har nu insett att det nog inte spelar någon som helst roll hur långt hemifrån vi åker. Dom följer efter iallafall och det är lika härligt varje gång dom dyker upp. ”våra” fina ungdomar ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *