Midsommarhelgen

Midsommar helgen är över och väldigt många har gått tillbaka till arbetet och vardagen. Men inte vi. Vi har påbörjat vår semester 😛 och anledningen till att blogg om Midsommar kommer först nu är för att bloggen som vanligt bråkar och inte vill lägga upp bilder. 😡 Men bättre sent än aldrig…..eller? Midsommar firade vi, precis som förra året, på Tobisviks camping i Simrishamn. Vi körde hit redan i torsdags ett gäng. Syrran och hennes kille, Fia och Dan med tillhörande barn och så klart ”våra” ungdomar som inte tycks fatta att vi är dubbelt så gamla som dom och att det inte är riktigt normalt att fira midsommar med gamlingar 😂Men det blev iallafall (enligt mig) en väldigt bra och framför allt rolig midsommar som innehöll det mesta men som nog inte riktigt går (eller ens borde) att beskriva med ord.Helgen började dock lite tråkigt med att det skedde ett självmord på vägen dit.

Kapten Morgan bestämde sig för att så att säga ”ställa tofflorna” och avsluta sitt liv redan under bilresa innan han hamnade i ett glas tillsammans med cola.

Men ett återupplivnings försök och en rening genom ett kaffefilter räddade honom (och midsommarfirandet)

Vi slappade i solen

Vi dukade långbord och åt midsommarmat.

Vi poserade och lekte fotografer på stranden.

Varför är det så svårt att se normal ut när man ska fotograferas ihop med sin syster?

Vi visade att vi hade barnasinnet kvar och lekte på lekplatsen (och skrämde nog iväg ett och annat barn)

Vi lekte lekar och roade på så sätt både oss själva och våra campinggrannar som radade upp sina stolar för att sitta och titta på.

Gå balansgång på ett snöre medans man tittar i en felvänd kikare.

Hjälpas åt att öppna och tömma en flaska med vatten utan att använda händerna. (Kommentarerna från killarna under lekens gång var obeskrivbara 😂😂)

En del provade på att ta en, minst sagt, gemensam cykeltur.

The Love of my life ❤️❤️

Framåt kvällen bjöds det på dans med den allt annat än duktiga dj:n

Dj Bosse in THE house!!

The Love of her life❤️

Vi fick en (enligt mig) helt underbar midsommarafton och en hysteriskt rolig, solig, mysig och bra helg med bad och många skratt och när söndagen kom och det vara dags för alla att köra hemåt igen så valde jag, Robban och Liam att stanna några dagar extra.

Om jag får bestämma så firas midsommar med samma gäng och på samma sätt nästa år.

En kommentar till “Midsommarhelgen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *