Miljötänk och pantburkar

På sommaren så har vi en paviljong från Jysk som en myshörna på uteplatsen. Jag älskar vår paviljong. ❤️ I den har det spenderats många härliga sommarkvällar. Det har druckits många liter kaffe och många förtroliga samtal och pratstunder med både gråt och skratt har förekommit där.
Men väder och vind sliter så klart på tältduken och jag konstaterade häromdagen att detta nog blir sista sommaren med ett där tältet. 😭

Jag började googla lite för att kolla om man kunde köpa enbart ett nytt tak. Allt det andra är ju liksom hur bra som helst. Men jag hittade ingen info så jag beslutade mig för att ringa Jysk och fråga. Men nej, dom säljer inte enbart tak. Går tältduken åt skogen så måste man alltså köra en helt ny paviljong!! Med andra ord, så om ett ”litet” tak i tyg går sönder så måste hela paviljongen bytas ut?!? Hela metallskelettet ska då ses som förbrukat trots att det är helt funktionsdugligt!! Jag fattar ju att Jysk tjänar mer på att sälja en hel paviljong men hur står det till med deras miljötänk???

Jag tackade så hemskt mycket för informationen och berättade sen att det alldeles säkert finns andra företag som säljer paviljonger OCH reservdelar. Sen la jag på!

Nästan varje gång som våra ungdomar är här så lämnar dom kvar en läskflaska eller burk. Så jag får väl helt enkelt börja spara all pant så kanske vi kan köpa en ny paviljong till hösten, någon helt annanstans, när någon förhoppningsvis säljer ut dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *