Nu åker Robert UT!! 

Till och från så har vi haft lite ”vajsing” med tv:n. Eller inte med tv:n i sig utan med sändningen. Mitt i ett jätte spännande program så ”pixlar” allt sig och man ser ingenting. Eller så blir det bara helt svart och så står det ”kodade kanaler” Jag ger blanka fan i om kanalerna är kodade. Jag har betalat för dom så låt mig titta!!! 😡

Härom dan ”pixlade” det sig mitt i en sannfilm och rättade inte till sig igen. Robban har länge påpekat att vi måste köpa en ny tv-antenn. Men det har inte kommit längre än till just ett konstaterande. Men när det nu hände mitt i en film som faktiskt var jävligt bra och som vi verkligen ville se så fick Robban nog. Och dagen efter så ringde han till ”antenn service” som idag kom för att se vad han kunde göra åt problemet. Han tittade upp på antennen som sitter på taket (och som troligtvis har suttit där sedan långt innan färgtv:n uppfanns) och kunde knappt hålla sig för skratt när han påpekade att han tyckte att det var konstigt att vi kunde få in några kanaler överhuvud taget. 


På den där översta antennen ska det tydligen sitta en väldig massa ”spröt” som inte finns på just vår antenn. Den antennen dög bara som vilopinnar till fåglarna sa han. Ja, men då är den ju iallafall inte helt värdelös. 😉

Robban frågade om han kunde fixa en ny antenn till oss. Och visst kunde han det (fan borde det väl om han inte skulle kunna det när han har ett företag som heter antenn service!! Han rekommenderade dock inte att vi skulle sätta upp en ny sådan där 1800-tala antenn igen. Utan rekommenderade oss att säga upp vårt avtal med ”Boxer Robert”, byta till parabol och ett annat abbonemang. ViaSat eller vad det nu var. Och då skulle vi få fler och bättre kanaler till en lägre månadskostnad. 

Robban som (oftast) har lite svårt att följa med i utvecklingen var till en början tveksam men accepterade sen hans förslag och då föll det på min lott att ringa och säga upp Boxer. Så jag ringde. Jag framförde mitt ärende och killen (Robert själv kanske??) frågade varför vi ville säga upp det. 

Jag: -Eeeehhhh…… För att vi inte vill ha det längre. 

Killen: -Men ni har varit kunder länge

Jag: -Ja, och nu vill vi inte vara det längre. 

K: -Varför? 

J: -För att vi har fått ett bättre erbjudande. 

K: -Hos ett annat bolag?

J:- Ja

K: – Får man fråga vad ni har fått för erbjudande? 

J: – Nej, det får man inte. Det var min man och ”tv killen” som kom överens och nu har jag fått i uppdrag att säga upp vårt abbonemang på Boxer. Kan man få lov att göra det eller?? 

Vid detta laget började jag bli ganska så irriterad. Jag sa ju redan i början av samtalet att jag ville avsluta vårt abbonemang!! Vad var det som var svårt att förstå?? Killen märkte att jag började bli irriterad och sa att han behöver prata med Robban. Abbinemanget står i Robbans namn så jag kan förstå att dom vill ha ett okej från honom. Även om jag vill minnas att vi har lämnat en fullmakt som gör att jag får lov att sköta alla ärenden hos dom. Men jag gav telefonen till Robban. Och killen såg genast sin chans att försöka ha oss kvar genom att börja om från början med att ifrågasätta varför vi ville avsluta vårt abbonemang och vad vi fått för annat erbjudande. Och när han märkte att inte heller Robban verkade villig att ändra sitt (vårt) beslut så försökte han istället locka med en massa erbjudanden om nya tv-boxar och lägre månadskostnad…….på villkoret att vi stannade kvar i 12 månader. JAAAA!!!! Men så gör vi!! Vi ringer in med avsikt att avsluta vårt abbonemang men förlänger det 12 månader istället. Vilken förträffligt  korkad idé!!! Efter många om och men tvingades han dock att ge sig och lät oss säga upp skiten. 


Ska man verkligen behöva besvara 10.000 frågor för att bli av med den där ”Robert”? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *