Pride och sexualitet

Igår körde jag och Liam in till stan och köpte blommor till våra blomsterlådor. (Får väl se hur långt liv dom får i min närhet 🙈) På vägen hem så svängde vi in till Maxi, där Liam upptäckte att dom hade hissat pride flaggan. Och han frågade varför ens ett företag lägger sig i saker som sexualitet. Och det kan man ju lite undra. Jag förstår och står absolut bakom idén att man ska acceptera alla typer av sexualitet (bortsett från nekrofili, pedofili och zoofili OM det är så att man faktiskt lever ut sina fantasier trots att man vet att det är fel, fel, FEL. Själva sexualiteten i sig kan man ju faktiskt inte rå för eftersom det inte är något man väljer.) Men jag kan inte riktigt förstå varför det ska göras så stor sak av det. Vad spelar det ens för roll vad folk tänder på eller vem eller vad dom tycker om att ha sex med?? Vem mer än dom själva (och partnern) har med det att göra?? Är inte sex något väldigt privat?? Inte fan springer jag runt i parader och vrålar att jag är heterosexuell. Jag har ingenting emot varken homosexuella, bisexuella, pansexuella, polysexuella, omnisexuella, asexuella……ja jag kan hålla på i en hel evighet om jag ska rabbla upp alla typer av sexualitet och ska jag vara ärlig så googlade jag för att ens veta vad det finns för sexualiteter och jag vet inte ens vad hälften av dom innebär. Och ärligt talat så tycker jag det är helt oviktigt. Jag kommer nog aldrig riktigt förstå varför det är så viktigt att ”skrika” ut vem eller vad man tänder på. I min värld så är man antingen sexuell eller så är man det inte. PUNKT!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *