Regn och telefon problem

Gårdagen får både ris och ros av mig. Vi fick inte mycket gjort (vilket man heller inte behöver på semestern) Det regnade i stort sett hela dagen, så när som på några få och korta uppehåll. Detta gjorde att vi tillbringade så gott som hela dagen inne i husvagnen.

Vi har sov, slöade, glodde på våra telefoner, åt godis och spelade spel med varandra och bara hoppaded på att det snart skulle spricka upp. Men vi hoppadrs förgäves för regnet bara fortsatte att smattra på tak och rutor

Jag nåddes av ett väldigt hemskt besked vid 4 i går natt och det har följt med mig sedan dess. En tom och tung känsla. En sorg över något som inte blev. Något som någonstans gick fel, väldigt fel. På ett sätt så var vädret precis så som jag känner mig inombords. Mina tankar finns hela tiden hos en familj som har det väldigt jobbigt just nu. Och hos en vilsen själ som nog har funnit lugn nu. Vila i frid fina du. Vi ses på andra sidan ❤️

Idag är vädret något lite bättre på Gotland men det bjuder inte direkt på någon hög temperatur på termometern. Men vi får väl vara glada så länge det inte regnar!

Igår fick jag även svar på ett mail jag skickat iväg till kundservice för Gotlands färjorna. Ett mail som sa att vi minsann får tillbaka pengarna för resan som vi missade!!! Det var verkligen glädjande och vi tjoade högt inne i husvagnen. Så högt att vi nästan överröstade regnets smattrande på taket. NU kanske saker och ting kanske ändå skulle börja gå vår väg.

I samma sekund som vi tjoade som allra högst över att vi slapp den där extra och oförutsedda kostnaden så sa Robbans telefon upp sig. Den slocknade, den blev bara svart, den dog. (Okej, det var kanske inte just i samma stund utan några timmar senare men det låter ju inte ens hälften så dramatiskt) Batteriet var iofs slut så det är inte konstigt att den dog. Men hur mycket Robban än försökte med att ladda den och göra konstgjord andning så ville den inte vakna igen. Den låg på laddning hela natten (ja jag vet att man inte ska ladda om nätterna men i detta fallet får vi väl se laddningen som en respirator) Men där fanns inte tillstymmelse till energi på telefonen när vi vaknade heller.

Vår sista lilla förhoppning var att det kanske var laddaren som hade slutat fungera. Vilket inte kändes troligt eftersom vi provade både med laddaren som finns i husvagnen och den som finns i bilen. TVÅ laddare kan väl inte sluta att fungera på en och samma gång? Eller?

En desperat Robban steppade bort till en granne och lånade en laddare som ett sista lilla försök till återupplivning. Och efter låååångt om länge så vaknade telefonen till liv. PHU!! Dock tog det halva eftermiddagen att ladda den så vi ska nog ta det lite som ett sista lilla dödsryck och ett tecken på att det absolut är dags att införskaffa en ny. Men snälla, snälla, snälla…..du kan väl iallafall leva bara tills vi kommer hem 🙏 Vi har liksom haft det jobbigt nog hittills.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *