Sen post och hemliga möten.

Nästan en hel månad sedan jag publicerade något i bloggen senast och jag borde skämmas……men det gör jag inte. Jag har haft semester och det blev bara så att jag typ tog semester även från bloggen. Jag har egentligen haft 1000 saker att skriva om men jag har helt enkelt inte tagit mig tid att göra det. Men nu har vardagen kommit tillbaka och semestern är över för denna gången och jag ska (försöka) bättra mig med att blogga och skriva ner sådant som händer och som rör sig i huvudet på mig.

När vardagen nu har kommit tillbaka så återgår familjen till sina vardagliga rutiner. Ja, för utom Liam som fortfarande har sommarlov och har gjort det till sin rutin att sova halva dagen och vara vaken halva natten i sann tonårs manér.

En av mina ”rutiner” (dom dagar jag är ledig från jobbet) är att jag sätter igång med dagens bestyr i köket. Tömmer diskmaskinen, ev. skalar potatis till dagens middag, plockar, torkar och fixar. Nästan varje dag vid 10 tiden så kommer posten. Men….. Ett par dagar på rad så har postbilen kommit två gånger! Häromdagen när jag, som vanligt tog en kopp förmiddags kaffe på uteplatsen så kom en grå bil körande på ”vår” lilla väg. Jag har inte sett den köra här innan och reagerade därför. På ”vår” väg ligger vårt hus, grannens hus och längre upp en gammal fabrik som numera hyrs ut som garage och husvagns förvaring till folk. Och ännu längre upp på vägen ligger ett obebott hus. Det finns bara en väg in och man måste alltså passera vårt hus både när man kör in och ut. Det är ju en del som kör upp till den där gamla fabriken och vi känner igen dom flesta. Men lite då och då kommer det en ”ny” bil och då reagerar man.

Och som sagt, häromdagen kom det en ”ny” bil som jag inte kände igen och körde förbi. Bara någon minut senare kom postbilen igen i en rasande fart. Det är bara vi och den närmaste grannen som har brevlådor så jag funderade så klart lite på varför postbilen kom två gånger och framför allt varför den körde så långt in på vägen. Har brevbäraren möjligen en husvagn som behöver tittas till?🤔 Jag satt ute på uteplatsen i ca 30 minuter och sörplade på mitt kaffe, innan postbilen kom körande tillbaka igen och strax efter kom den andra bilen. Hrm……

”Vår” väg är inte så pass lång att man kan ligga och köra på den i 30 minuter. Inte ens om man kryp kör. På mindre än 1minut har man liksom nått vägens slut. Därför så var första tanken som slog mig om dom två bilförarna möjligen var gifta på vars ett håll och hade en liten ”affär” med varandra där uppe vid fabriken. (JA, jag vet!! Jag kan ha ganska så livlig fantasi ibland) När den ”civila” bilen kom så tittade jag in i bilen och upptäckte att föraren i den bilen, precis som i postbilen, var en man. 😲 Var det möjligen så att dom är två hemligt homo/bisexuella som har små stulna kärleksstunder där uppe vid fabriken? Men jag beslutade mig för att sluta fantisera och inse att det nog enbart handlade om en tillfällighet….. Även om jag varken då eller nu kan förstå vad brevbäraren annars har där att göra.

Men så idag hände det igen! Först den ”vanliga” bilen och någon minut senare kom postbilen efter i en rasande fart. Och sen var dom borta närmare en timme innan dom kom tillbaka. Först postbilen och bara någon minut senare den andra bilen. OM det nu är så att någon av dom faktiskt förvara en bil eller husvagn där uppe i fabriken så måste jag ju säga att det är en minst sagt väl övervakad bil/husvagn.

Men är det snarare så att det är små stulna kärleksstunder som sker där uppe så sitter jag på svaret varför brevbäraren, vissa dagar, blir sen i vår lilla håla eller ibland inte kommer alls. Eller kommer får man väl ändå säga att han gör, men inte till brevlådan!! 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *