Skit telefon

För ett tag sedan så skaffade jag en ny telefon. Ska jag vara ärlig så minns jag faktiskt inte varför. Men jag vet att det var av en bra anledning. Min gamla tog Robban över.  Det var absolut inget fel på den när jag lämnade ifrån mig den. Den hade varit både pålitlig och fult fungerande. Jag hade aldrig (vad jag kan minnas) några problem med den. MEN…..i samma sekund som jag la den i Robbans hand så blev den en riktig skit telefon (Iallafall om man ska tro på Robbans ord.) Det har varit så oerhört många ”fel” och ”problem” med den telefonen att jag (om jag inte visste bättre) borde ha övervägt att dra in allmänna reklamationsnämnden och få igång en process mot hela Apple. 

En gång svor Robban över att ”skit telefonen” inte kunde varken ta emot eller skicka sms. Det började dock fingera klanderfritt efter att jag slagit ifrån ”flygplans läget” som han själv slagit till. 

En annan gång svor han över ”skit telefonen” var tyst. Ingen melodi varken när det ringde eller när han fick sms. Det började dock fungera igen efter att jag satte på ljudet…..som han själv stängt av. 

Ett annat ”fel” som varit på ”skit telefonen” var att en kille påstod sig ha försökt ringa, flera gånger, men inte kommit fram. Det ”felet” fixade Jejje genom att plocka bort blockeringen som Robban själv gjort på just det numret. (Ja det är ju lätt hänt att man råkar ”trycka till” blockera på ett visst nr när man är inne och kladdar. Och när det då kommer upp en fråga om man verkligen vill blockera numret, så är det ju lätt hänt att man klickar på ”JA”

Igår var det dags igen. ”Skit telefonen” ringde bara ibland. Han fick en massa ”missade samtal” när någon hade ringt trots att han inte hört dom ringa. Denna gången var han dock något försiktigare med sina uttalanden och sa istället ”Jag har nog gjort något” Och när jag gick in och kollade hans inställningar så hade han slagit till ”stör ej” vilket gör att bara vi som ligger under ”favoriter” kan ringa honom. Efter att ha tagit bort det så funkade telefonen perfekt igen. 

Jag är absolut inte teknisk. Jag har verkligen inte tålamod med prylar jag inte begriper mig på. Men jämnför man mig med Robban så är jag ta mig fan ett tekniskt geni!! 

Jag måste verkligen leta upp min gamla Nokia 3310 som jag (av någon obegriplig anledning) har sparad i någon vrå. Med den kan han ringa, ta emot samtal, skicka, ta emot sms och spela snake. Vad kan bli fel liksom?? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *