Skrik och kommande dränkning!!

När man lever campingliv så får man titt som tätt nya grannar. Och det är lika ”spännande” varje gång. När det backar in en ny husvagn brevid ens egen så håller man tummarna för att det ska vara en pensionär eller iallafall ett barnlöst par. Visar det sig att det ändå är en barnfamilj så håller man tummarna för att det ska vara en familj som har haft vett att uppfostra sina barn och lära dom att man tar hänsyn till andra när man är ute på en camping. Visst ska barn få leka och busa när som är på en camping men gaphalsar som leker krig och springer runt och vrålar ”pang, pang” för allt vad rösten bär eller utrycknings fordon med ljudande sirener får ganska så snabbt mördande blickar av övriga campinggäster. Och när sen föräldrarna till dessa små gaphalsar bara låter som hållas utan att ens be dom dämpa sig så bubblar det av ilska i varje intilliggande granne. Med tanke på hur många campingar vi har besökt genom åren så har vi varit ganska så förskonade från detta. Vi har väl helt enkelt haft en väldig tur. Sen kan man väl se det som så att dom som hamnade intill oss var som som hade oturen när våra barn var små och satte igång att bråka med varandra så att alla husvagnar på 1 in avstånd började gunga av tryckvpgen från deras bråk. Men vi hade iallafall vett att säga ifrån och skicka in barnen i vars en del av husvagnen. En fram och en bak! Och sen fick dom inte komma ut igen förrän dom tänkte uppföra sig. Vilket dom ibland bara gjorde 5 minuter innan dom slängdes in i vagnen igen.

På denna campingen har det (fram till i går) varit väldigt lugnt. Detta beror möjligen på att närmaste grannen inte har varit ”hemma” Men igår beslutade dom sig tydligen för att ta en heldag på campingen…..till alla andras stora irritation!! Det är en stor husvagn på ca 7 meter och det bor, vad vi har förstått, TVÅ barnfamiljer i den. För det är 4 vuxna och 5 barn. Alla barnen är ute och leker utanför husvagnen ganska mycket och det har vi inget emot. Dom skrattar och stojar och leker med vad helst dom hittar att leka med. Igår lekte dom med vars en vattenflaska som dom slängde upp i luften och försökte få att landa stående. Det gick väl så där, men dom verkade roade och höll på med det en god stund. Alla tycktes ha kul…… Alla utom EN. I gänget av barn finns en liten 4-5 åring med som får var enda husvagns ägare att förbanna den där lagen om att man inte får aga barn!! Hon har konstant en napp hängande i munnen och jag har börjat fundera på om den kanske helt enkelt har växt fast!! Det brukar ju lite skämtsamt sägas att en napp är en ljuddämpare men i detta fallet är den isåfall ur funktion!! För ungen gör inget annat än bölar och skriker!! Hon skriker för allt. Tar någon av dom andra barnen en vattenflaska så skriker hon, bytet dom då till en annan flaska så skriker hon ännu värre. Står flaskan på marken så skriker hon, ligger den ner så skriker hon. Alltså inte gnäller och gnyr utan verkligen skriker!! Och vad gör då föräldrarna? Jo dom sitter i vars en stol, dricker kaffe och glor på! Dom gör inte minsta lilla ansats till att ens säga ifrån. Igår kväll vid 23 tiden nådde hennes skrikande sin kulmen. (hoppas jag) Hon vrålade som besatt!! Inte på ett sådant där sätt så att man förstod att hon hade ont någonstans. Utan illskrik som för att hon inte fick sin vilja igenom!

Alla intilliggande grannar sprang ut och letade i sina koffert luckor efter något som skulle kunna tysta den lilla odågan bättre än vad nappen gjorde. Silvertejp till exempel!!

Tillslut tystnade hon dock. Antar att hon somnade av ren utmattning efter en hel dags vrålande!! Vi håller verkligen tummarna för att hon bara hade en för jävla dålig dag igår. För drar hon igång idag igen så kommer jag ta henne med mig ner till havet och visa henne att man inte kan skrika under vatten mer än en liten kort stund innan syret tar slut!! 😡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *