Skruvstäd och platta bröst

Jag har blivit utsatt för en grov misshandel. Eller inte jag men mina stackars bröst!! Jag har varit på mammografi undersökning och jag är helt övertygad om att mina bröst numera är MINST 15cm längre, vardera.

image

Det drogs och det slets och jag var vid flertalet tillfällen på väg att informera sköterskan om att dom faktiskt sitter fast vid min bröstkorg och att det nog inte är meningen att man ska slita loss dom för hand. Ska dom ”plockas” bort så bör man nog lösa det med en operation.

”Vänd dig hit, vänd dig dit, upp med armen, ner med armen, huvudet hit, huvudet dit, ett steg hit, ett steg dit, puta med rumpan, slappna av i armen” Ja det var rena rama danslektionen. När jag hade ”dansat” klart och lydigt följt alla sköterskans instruktioner så klämde hon fast brösten (ett i taget) i maskinen och tog de bilder hon skulle ha. mammografi

Det kändes ungefär som att få brösten ”låsta” i ett skruvstäd (tror jag, jag har aldrig provat) och den, eventuella, lilla fyllighet som fanns kvar, efter att ha ammat tre barn, pressades ut. Så nu är brösten inte bara långa, dom är platta oxå.


Men även om det inte var en speciellt angenäm upplevelse så tog det bara ynka 5 minuter och det var trots allt 5 viktiga minuter!! Och det är skönt att ha det gjort…..även om brösten nog aldrig återhämtar sig. 

 

mammografi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *