Skryt och reklam. 

Ja, ja, ja….. jag vet att det var längesedan jag bloggade och jag skäms nästan lite. Jag har påbörjat säkert 10 inlägg som jag inte slutfört och därför inte publicerat. Som vanligt så har det knappast varit brist på saker att blogga om. Men lust, ork och tid har inte funnits. Jobbar jag inte så försöker jag hinna med alla vardagsbestyr med tvätt, städning, matlagning osv, osv. Men nu måste jag ju bara skriva. Och det är inte alls för att berätta att jag är stolt så att jag hålller på att spricka eller för att skryta……..eller vänta nu…. jo, det är nog just precis därför!!

I lördagens Norra Skåne (vår morgontidning) möttes vi av en bild på äldsta sonen på första sidan.


För en gång skull bjöd den tidningen (även kallad TORRA Skåne) på något läsvärt.Den 10 December (på lördag) kommer jag sitta bänkad i soffan och,för första gången i mitt liv, titta på hela Nobelmiddagen i hopp om att få se Benjamin skymta förbi. Jag ska ladda upp med gott att äta (en egen liten 3 rätters nobelmiddag) och näsdukar. För risken att jag får ”allergi” med rinnande ögon känns överhängande stor.

  1. Benjamin har (sedan han började gymnasiet) gjort en obeskrivlig resa. Och mognat något oerhört mycket!! Och när jag ändå är igång och skryter så kan jag ju även passa på att han, tillsamans med några klasskompisar har ett eget företag. Och vad är jag för en mor om jag inte kombinerar mitt skryt med lite reklam? 😉

Klicka på HÄR och beställ vällagad mat, smörgåstårtor och annat gott till festen, släktmiddagen mm.

5 duktiga företagare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *