Slutspurt och fotografering

I morgon går vi in i sista veckan och slutspurten mot STUDENTEN!!! Eftersom jag redan har förutspått att varken kostym eller studentmössa någonsin kommer kunna bli vad de en gång var efter att Benjamin har använt dom på student dagen så tog jag beslutet att han skulle fotograferas innan studenten. Efter att jag fjäskat för Benjamin om att få lov att göra en liten foto session ute på vackra Hovdala så gick han med på att avsätta några timmar för det i dag. Även om han inte hade räknat med att det skulle ta timmar. Han hade nog mer tänkt sig 10-20 minuter. Några snabba foto vid slotts vägen och sen skulle det vara klart. Ändå följde han tålmodigt med när jag och en ”kompis från förr” (som är en GRYM fotograf) vallade omkring honom och bad honom posera än hör än där i jakt på den där perfekta bilden. Och många obeskrivligt fina bilder blev det. Huvud fotografen var så klart Jörgen. Men när jag såg honom vara i farten så kunde jag bara inte låta min egen kamera ligga orörd i väskan.

Ett USB minne är lämnat till fotografen. och på fredag får jag (förhoppningsvis) de bilder han har tagit. Jag har fått ett litet smakprov på några av dom han tog idag och jag kan säga att jag är mer än nöjd!!! Han är GRYM!!

Det är nu bara några dagar kvar och vi ligger ganska så bra till med att ”att göra” och jag känner mig förvånadsvärt lugn inför fredagen. Men jag ska nog hiinna med att stressa upp mig innan fredagen är här 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *