Student, fotografering och skåp städning.

Ibland undrar jag verkligen hur det egentligen står till i huvudet på mig. Att det inte står helt rätt till är jag fullt medveten om. Men ändå förvånar jag ändå mig själv emellan åt över hur skruvad jag är!! Om en vecka (eller snarare om 5 dagar) är det dags för Jonathans student och tillhörande festligheter här hemma. Jag har bestämt mig för att inte stressa ihjäl mig med att storstäda, även om flera fönster nästan bönar och ber om att få bli putsade. Så vad gör jag då istället? Jo jag ställer mig och städar……STÄDSKÅPET!!! Hur tänker jag när jag prioriterar?? Och varför gör jag alltid så här?? När det är något som behöver göras så ger jag alltid mig på något heeeelt oviktigt som inte en enda människa kommer att se!! För jag har väldigt svårt att tänka mig att någon kommer vara intresserad av att se huruvida jag har det rörigt eller inte i mitt städskåp. 🙄Men å andra sidan så antar jag att folk inte kommer hit för att se om jag har städat överhuvudtaget. Dom kommer förhoppningsvis för att gratulera Jonathan. Nå väl, det har behövts sorteras upp i det där städskåpet väldigt länge och nu är det ju gjort och det känns ju skönt. Jag älskar ordning och reda. Det är bara synd att jag är så förbannat dålig på att faktiskt hålla iordning. Städskåpet har varit kaos läääänge och det var ett under att man ens hittade något i det. Hade jag bara haft bättre ordning där så hade jag tex. visst att jag inte behöver köpa mer diskmaskins rengöring eller mer disktrasor på ett tag. Nu vet jag 🙈

Jag känner mig ganska så lugn inför studenten. Det känns som att jag har ganska så bra kontroll över det mesta just nu. Men det är nästan som om jag går och väntar på att paniken och stressen ska slå till. Allt som går att göra är gjort och jag har gjort upp ett schema för mig själv för dom saker som ska göras och när dom måste göras. Så om inget oplanerat dyker upp så kommer det nog att gå hur bra som helst.

I fredags hade jag ”date” med arbetskollegan Pia och hennes dotter Ida som är duktig på att fotografera. Så nu är studentbilderna tagna 😀 Jag vill ta sådana foto innan själva studenten när allt fortfarande är helt och rent. Efter utspringet så kan man inte vara säker på att studentmössan ens finns kvar i Jonathans ägo eller att kostymen på något sätt är presentatabel. Så i fredags togs det bilder på både Hässleholms gården och ett soligt Hovdala.

När jag började planera för fotograferingen så kom jag på att vi ju kunde ta några bilder på honom och flickvännen tillsammans när vi ändå var där. För det kunde ju bli fint tänkte jag. Och flickvännen gick med på det och dammade tom av sin balklänning och gjorde sig fin. Dom var så oerhört vackra tillsammans att jag drabbades av lite allergi med rinnande ögon när jag såg dom. ❤️ Nu väntar (och längtar) jag bara på att Ida ska lägga över bilderna på ett USB-minne så att jag får se dom. Hon tog dock inte så jätte många bilder. ”Bara” 580 stycken!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *