Tredje gången gillt. 

För några år sedan så införskaffade jag en golvkandelaber. Det är ju bara SÅ snyggt om man frågar mig. 

Den kandelabern fick jag dock inte behålla speciellt länge. Vi hade nämnligen en hund som hade en svans som nog var gjord av betong. Och hon viftade, i ett glädjerus, omkull min fina kandelaber med den förbannade svansen så att den välte och knäcktes. Och jag fick där och då lust att knäcka både svans och nacke på fanskapet. 

Jag sörjde min vackra kandelaber. Tills jag  under en resa till Ullared lyckades fjäska till mig en ny av Robban. Den blev inte heller speciellt långlivad. Den knäcktes när en vårdslös son körde swagway inomhus och helt sonika krockade med kandelabern så att även den knäcktes! 

I söndags var jag åter igen i Ullared och la inte ens energin på att fjäska för Robban. Jag bara köpte en ny. För en kandelaber SKA jag ha!!! 

Går denna oxå sönder så ger jag upp. Då är det förmodligen ödet som inte vill låta mig ha en helt enkelt!! 

Kan det vara tredje gången gillt tro? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *