Ullareds resa och mord

I år har jag åter igen en studentfest att planera, organisera och framförallt genomföra *hyperventilerar vid blotta tanken* När Benjamin skulle ta studenten så var det med blotta förskräckelsen som jag ens överlevde. Men där bråkade ju också allt som bara kunde bråka. I år ska det bli annorlunda har jag bestämt. Allt ska flyta på så smidigt och bra. Vindstilla och soligt ska det vara i flera dagar innan. Att Hässleholms kommun har haft vänligheten att förlägga Liams skolavslutning på Jonathans studentdag skapar dock stress hos mig redan nu!! Jag känner redan nu ett obeskrivligt behov av att klona mig!!! TVÅ av mig är nog dock lite mer än vad världen skulle klara av!

Men iallafall, det är ju en del att planera och fixa inför kommande student. Framför allt så ska ju kostym, skjorta osv inhandlas. Så idag körde jag, Wilma, och Jonathan med flickvän till Ullared för att beta av lite på inköpslistan. En snygg kostym för 700kr inhandlades 😁 Och så alla engångsartiklar och dekorationer. + En väldig massa annat stoppades ner i vagnen. Och för en gång skull så hittade jag ganska mycket kläder till mig själv! Det blev ett antal påsar som fylldes i kassan och ett lååååångt kvitto (och en tom plånbok) Trötta men nöjda gav vi sen oss ut ur affären och bort till bilen för att packa in och vända hemåt. Robban har flera gånger de senaste dagarna påpekat att min bil skulle vara för liten för en Ullareds resa med 3 brudar och en kille. Huuuur skulle vi få plats med allt vi skulle köpa undrade han. Men jag som är självutnämnd expert på att packa såg inga som helst problem med det hela. Jag såg det bara som en utmaning. Vill man så kan man!!

Så nu stod vi då där framför bilen, redo att bygga Tetris för att få in allt. Och jag skulle minsann få in allt och alldeles säkert imponera på både Robban och mig själv med hur mycket jag kan få in på väldigt lite yta. Så jag öppnar bagaget, redo att sätta igång.

När bagageluckan går upp så fick jag verkligen mord i sinnet och jag kände att Robban skulle känna sig obeskrivligt lycklig över att han inte var där. Hade han varit det så finns risken att han faktiskt inte hade levt just nu!!

Vad ända in i *piiiiiiip* gör dom i min bil?!?!? Plötsligt så förstod jag ju verkligen Robbans ”oro” över hur vi skulle få plats med våra inköp. 😠 Jag tog en bild som jag skickade till honom och skrev bara ”Kan hämtas på Ullareds parkering” Som svar får jag tillbaka en tummen upp?!?! Hade han stått framför mig så hade han mördats TVÅ gånger på samma dag!!! Jag kan verkligen inte förstå varför skiten ligger i min bil. Robbans bil är en Wolksvagen transporter. Det betyder att det är en skåpbil med massor av plats att lasta skit i. En väldig massa däck skulle få plats i den. Ändå så ligger skiten i min bil. I den bil som jag dessutom körde till Ullared i. Tro mig, Robban kommer att hitta en allt annat än rolig överraskning i sin bil när han behöver och anar det som allra minst!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *