Ute i VÄLDIGT god tid.

I sommar är det åter igen dags för det där nerv påfrestande med ett ”barn” som tar studenten. Eller ja, det är väl förmodligen många som tar studenten men det drabbar ju inte mig. Men vår Jejje tar studenten i sommar och jag ställer mig åter igen den ständiga frågan: Vad hände, var tog tiden vägen och framförallt var tog vår LILLA gosse vägen???

Alla i min närhet minns säkert vilket nervvrak jag var när Benjamin tog studenten så vill jag inte att det ska bli i år. Denna student vill jag ta mig igenom utan att fullkomligt förlora förståndet. (ja det lilla förstånd jag har) Det positiva med att redan har planerat en studentfest är att man vet vad man gjorde för ”fel” förra gången. Hur man istället borde ha gjort och vilka saker man borde ha prioriterat annorlunda. Förra gången så valde jag att göra allt själv. (Självklart så hjälpte Robban mig där han kunde) Jag lagade all maten och stod nästan och grät i köket när brödet jag bakade blev torrt och, enligt mig, inte dög att bjuda på på en studentfest som jag ville skulle vara perfekt. Det enda jag beställde färdigt var tårtorna.

I år så har jag bestämt att maten ska beställas och levereras färdig lagad. (Kanske tom färdig äten för att spara ännu mer tid?! 🤔) Vi är bara i Februari men jag har redan börjat planera. Ett evenemang med inbjudan är fixad på Facebook, studentmössan är beställd och betald. Så det har jag redan kunnat bocka av på min ”att göra lista”

Förra året glömde jag bort mig själv helt och glömde både kläder och nagelfix. Ja det var ju inte så att jag gick omkring naken på studenten. Men jag köpte inget till mig själv utan lånade en klänning av syrran. En klänning som jag fortfarande inte har lämnat tillbaka…..och som jag, om jag ska vara ärlig inte heller har för avsikt att lämna tillbaka……. OM hon inte ber om den (och gör hon det så ska jag försöka prata bort det och hoppas att hon glömmer den igen 😂) Jag glömde även bort att boka tid för att göra vid mina naglar och insåg sen att ALLA tydligen vill ha fina naglar till studenten men till skillnad från mig så hade dom, i god tid, bokat sig en tid och då fanns det så klart inga ”sista minuten tider” kvar till mig. Så har jag bestämt att det inte ska bli i år!!! Så klänningen är köpt, skor är beställda och idag bokade jag tid till naglar……4 månader i förväg. 😜

Nu kan jag ju stryka det ifrån ”att göra listan” Jag undrar om jag blir fullkomligt idiotförklarad om jag ringer och beställer maten oxå och om det är för tidigt att resa partytältet i eftermiddag 🤔

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *