Väckning, kaffe och misshandel

Jag älskar verkligen Robban, det gör jag. Men ibland så får jag en oerhörd lust att misshandla honom grovt!! Denna lust faller oftast på tidigt på morgonen. Idag var just en sådan där dag då jag ville starta dagen med ett slagsmål!!

Det är så här att jag är väldigt lätt väckt. Jag kan vakna bara av att Jonathan sätter nyckeln i dörren när han kommer hem eller att Robban tar på sig strumporna på morgonen. Och när jag blivit väckt så är det nästan omöjligt att somna om igen. Därför så får jag denna oemotståndliga lust att misshandla Robban när hans klocka ringer klockan 05:40 en lördagsmorgon!! 😡 När det är helgmorgon så tycker jag att det är obeskrivligt skönt att få vakna av mig själv av den enkla anledningen att jag är utsövd.

Jag gjorde tappra försök att somna om men utan resultat. Så vid 06 gav jag upp och steg upp. Högt och hurtigt sa jag till Robban att det tydligen var dags att stiga upp, i hopp om att även han skulle bli klarvaken och inte kunna somna om. Men han har inga problem med det. Det spelar liksom ingen roll om en hel musikparad har spatserat genom sovrummet, så fort dom har tagit sig ut genom dörren så somnar Robban om igen som ingenting!! Jag gick ner och satte på kaffe i hopp om att det skulle lugna ner mig något och hindra mig från att faktiskt ge mig på min make med knytnävarna och diverse tillhyggen.

Jag insåg ganska så snart att det skulle krävas måååååånga liter kaffe innan jag skulle kunna lägga denna oönskade väckning bakom mig. Och ända anledningen till att jag faktiskt lyckades hålla tillbaka lusten av att misshandla min man var för att det är Liams födelsedag idag och jag hade inte sett något om familjedrama på hans önskelista så jag antar att det inte var något han ville ha.

Vid 07:15 hade jag lugnat mig så pass att jag kände att jag kunde gå upp och väcka Robban utan att bli våldsam. (dock klarade jag inte av att vara trevlig) Jag gick upp och väste mellan hårt sammanpressade käkar att det var dags att stiga upp och sjunga för familjens nyblivna tonåring. Och så frågade jag varför ända in i helvetes jävlar (det är möjligt att jag använde fler svordomar än så) han hade alarm på klockan om han ändå inte tänkte Stiga upp. Till svar får jag att han har lock för öronen…?!?! Och vad har det med saken att göra? Men han förklarade att hade han inte hörde att klockan gick igång. Hade han bara hört det så hade han stängt av den innan den hunnit stå och ringa i en kvart. Hrm…..vad sägs om att stänga av den redan dagen innan så att den inte alls ringer okristligt tidigt på en lördag?? ”Jag glömde det. Jag hör ingenting” svarar Robban. Nej, och tro mig!! Händer det en gång till så kommer du inte att se något heller på väldigt väldigt länge!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *