Vad hände med mitt liv??

I helgen var jag och Robban ute på en ”prisjakts resa”. Som alla nog vet vid det här laget så planerar vi (jag?) att inom snar framtid, renovera badrummet. Vi har fått en offert på inredning så som skåp, duschväggar, toalett osv. Den offerten har vi sen som grund för att jämföra priser på andra ställen. Så i helgen gav vi oss som sagt ut på prisjakt. Vi vill så klart ha något som vi känner att vi verkligen vill ha. Men då till ett pris som vi känner är helt okej. (Om priserna nu någonsin kan kännas okej. Allt är ju verkligen SVINDYRT!!) Vår lilla prisjakt visade sig dock vara nästan onödig. För allt vi jämförde var antingen samma pris som på offerten eller tom dyrare. MEN… toaletten hittade vi till halva priset!! Och vi valde att slå till med en gång. Med en toastol (och tillhörande solsystem och spolknapp eftersom vi ska ha en vägghängd toa) så känns det nästan som om renoveringen är på gång. Vi är ju iallafall ett steg, om än förbannat litet, steg närmare.

När vi körde hem med den nya toastolen så hade jag nästan lyckobubblor i magen över vårt inköp. Då slog det mig hur tragiskt mitt liv har blivit!! När jag var liten så kunde jag känna samma lyckobubblor över en ny Barbie, ett ”lukt suddgummi” eller ett armband. Några år senare kom lyckobubblorna över en ny snygg tröja eller nya skor. Idag blir jag lycklig över att ha köpt en toalett. Vad fan hände med mitt liv???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *